reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ja biore prental classic 90 tabletek (1dziennie) 45 zl w superpharm plus dodatkowo prenatal dha 60 tabletek(1dziennie) koszt 40 zl
Sklad bardzo dobry,metylowane witaminy,co w przypadku mojej mutacji jest obowiazkiem.
W pierwszych tygodniach bralam prenatl uno.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tam biorę Falvit mama, który brałam tez poprzednio, w aptece stacjonarnej cena średnia, ale w Gemini przez neta już idzie całkiem tanio dostać :) w Koszalinie w ogóle Gemini jest mega popularna, nie wiem jak gdzie indziej?
Wyplażowałam się (choć trochę zmarzłam, bo wiało), a teraz wcinam ugotowane przed chwilą spaghetti (kocham!!!).

Ja tam biorę Falvit mama, który brałam tez poprzednio, w aptece stacjonarnej cena średnia, ale w Gemini przez neta już idzie całkiem tanio dostać :) w Koszalinie w ogóle Gemini jest mega popularna, nie wiem jak gdzie indziej?
Wyplażowałam się (choć trochę zmarzłam, bo wiało), a teraz wcinam ugotowane przed chwilą spaghetti (kocham!!!).
Ja porównywałam gemini z DOZ, leki ma zdecydowanie tańsze za to doliczając przesyłkę już wychodzi drożej.

Jesteście super skarbnicą informacji! Dzięki!

Ja już padam ze zmęczenia, zaczęło mnie strasznie mdlić, jeszcze godzina w pracy i poszłabym spać, ale muszę się spakować, bo jutro przed pracą wizyta, a zaraz po pracy autobus do Dublina.
I nagle się przeraziłam, bo ostatnio w samochodzie jak byłam pasażerem mdliło mnie okrutnie, to co będzie w autokarze przez 3,5 godz... [emoji15] muszę wziąć woreczki foliowe na wszelki wypadek ... [emoji23]

Jesteście super skarbnicą informacji! Dzięki!

Ja już padam ze zmęczenia, zaczęło mnie strasznie mdlić, jeszcze godzina w pracy i poszłabym spać, ale muszę się spakować, bo jutro przed pracą wizyta, a zaraz po pracy autobus do Dublina.
I nagle się przeraziłam, bo ostatnio w samochodzie jak byłam pasażerem mdliło mnie okrutnie, to co będzie w autokarze przez 3,5 godz... [emoji15] muszę wziąć woreczki foliowe na wszelki wypadek ... [emoji23]
W autobusie mniej mdli niż w aucie[emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
@aqatam jak tam wizyta? @Lovi23 dobrze się czujesz? Ja nadal leze ale nawet nie jest zle-bo widać efekty-nie plamie. Dostalam leki i antybiotyk na walkę z bakteriami i zobaczymy... Znowu wierzę ze bedzie ok ale potem wkurw...jest jeszcze wiekszy[emoji13] nawet szybko mi te dni płyną...szkoda tylko ze nie gdzies na plazy [emoji6] moze sierpień będzie dla mnie laskawszy [emoji6]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Do góry