malinka1000
Fanka BB :)
wiem wymyślam, ale od poniedziałku przeważnie leze bo mam te silne kłucia i kombinuje co tu robic itp.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też słyszałam, że lepiej wziąć tabletkę bo stres organizmu związany z bólem też nie jest obojętny.Czasem wydaje mi się że lepiej wziąć ta tabletke
Taki sposób babci więc można spróbować, wypij dwie szklanki wody tak od razu, ciśnienie się zmniejsza i mniej może będzie bolec
Ja też biorę Femibion natal 2. W sumie biorę Femibion od początku, od 1.witam!
ja kolejna wizyte mam 14sierpnia, będzie to 20 tydz i 2 dzien.
Mam nadal te kłucia oj większość dnia leze bo przy każdej zmianie pozycji, ruchu kłuje. Brzusio rosnie w oczach. w nocy miałam tak jakby 7 miesiacy zwłaszcza ze sa zaparcia. waga wzrosla mi o 2 niecale kg). wszysko w piersi i brzusio.
z witamin biore femibion natal 2 plus sa to 2 tabletki raz dziennie przy posiłku. koszt niecałe 50 zł , starczy na 30 dni.
Jesli masz l4 chodzace to czemu nie. Ja w 1 ciazy konczylam inz. A w 2 bronilam mgr [emoji23]Dziewcyny a ja mama pytanie z innej beczki. Czy na zl można podjąć studia podyplomowe? zastanawiam się , możliwe ze mój stan za pare miesięcy mi to umożliwi ale bede przecież na l4, jak to się ma do tego. jakos ostatnio naszła mnie ochota na poszerzenie horyzontów, czy któras z was orientuje się?
Ale l4 chodzące tzn do lekarza do apteki i do najbliższego sklepu po chleb niestety....Jesli masz l4 chodzace to czemu nie. Ja w 1 ciazy konczylam inz. A w 2 bronilam mgr [emoji23]
Masz zwolnienie od pracy a nie od nauki :-) jak masz tylko ochote i mozliwosci, to teraz jak najbardziej jest odpowiedni moment
Podyplomowki sa w weekendy:-) nikt z zusu wtedy nie pracuje [emoji3]Ale l4 chodzące tzn do lekarza do apteki i do najbliższego sklepu po chleb niestety....
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Właśnie się mega zdziwiłam ale ponoć potrafią zjawić się w weekend! W gazecie dla mam przeczytałamPodyplomowki sa w weekendy:-) nikt z zusu wtedy nie pracuje [emoji3]