reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
No to odpoczywaj jakby cos zlego sie dzialo to pojedzie wieczorem

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Przespałam się chwile, obudziłam się i od razu ból i znow parcie. Poszłam do łazienki i na szczęście biegunką tego nie mozna nazwać ale normalnie też nie było, nie chce wchodzić w szczegóły ale kolor i konsystencja były zupełnie inne. Zaparzyłam mięty i z powrotem do łóżka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przespałam się chwile, obudziłam się i od razu ból i znow parcie. Poszłam do łazienki i na szczęście biegunką tego nie mozna nazwać ale normalnie też nie było, nie chce wchodzić w szczegóły ale kolor i konsystencja były zupełnie inne. Zaparzyłam mięty i z powrotem do łóżka.

To wirus raczej. Jak dasz radę sama dojdziesz do siebie a jak nie to wiadomo izba. Nie możesz dopuścić do odwodnienia pamiętaj

To wirus raczej. Jak dasz radę sama dojdziesz do siebie a jak nie to wiadomo izba. Nie możesz dopuścić do odwodnienia pamiętaj

Też wydaje mi się, że to wirus, to jest typowy bol przy jelitowce choć jest tak silny ze juz nie wiem czy to macica czy jelita...

Mąż ma mi dopiero przywieźć jak wróci z pracy, wtedy wstąpi do apteki. Na razie pije miętę.

Właśnie nie wiem czy mieta jest dobra. Zioła w ciąży nie sa wskazane....ale nie mam pewności co do mięty. A sama w domu jesteś?

Właśnie nie wiem czy mieta jest dobra. Zioła w ciąży nie sa wskazane....ale nie mam pewności co do mięty. A sama w domu jesteś?

Ja za to wyczytałam że jest bardzo dobra mięta, w ciąży i ze najlepiej zamienić czarna herbatę albo kawe na miętę a w przypadku dolegliwości żołądkowych tylko miętę :) Wczoraj sie bałam jak tesciowa mi zaparzyła i od razu wzielam sie czytanie o niej :) Tak, samiutka cały dzien.

Ja za to wyczytałam że jest bardzo dobra mięta, w ciąży i ze najlepiej zamienić czarna herbatę albo kawe na miętę a w przypadku dolegliwości żołądkowych tylko miętę :) Wczoraj sie bałam jak tesciowa mi zaparzyła i od razu wzielam sie czytanie o niej :) Tak, samiutka cały dzien.

1500135561-aaaaaa.png

reklama
Mięta nie jest szkodliwa.

Wróciliśmy z tej sali zabaw... Masakra jestem taka padnięta. M pojechał na ryby, czekam na 19, kolacja, kąpanie i idę spać z młodą [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry