malinka1000
Fanka BB :)
bbubbka pewnie ze nie jestem zla. potem tez domyslilam się ze chodzi o mój wcześniejszy post.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny znalazlam na Allegro sprzedawcę, ktory ma ubranka w moim wymarzonym stylu i wsadziłam do koszyka bodziakow, śpiochów, czapeczek, polspiochow za 400 zł! Głownie rozmiar 62... i teraz sie zastanawiam co robic, kupować czy sie wstrzymać [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam często rozwolnienie...Dziekuje kochana, wypiłam miętę i czuje sie już lepiej, nie dokucza mi ten okropny ból, do łazienki też mnie nie ciągnie. Mam nadzieje, że powoli minie, chociaż moj lekarz w 6tc powiedział mi ze biegunki to częsty objaw, owszem, zaparcia sa częstszym przypadkiem ale biegunki to tak jak wymioty. Mam nadzieje, że jednak u mnie to wirus.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kass podeślij linka ja jestem maniaczką zakupów dziecięcych ( w sensie w przypadku starszej tak mam od początku i przy drugim to się zapewne nie zmieni). Uwielbiam i stronę Smyka i Aliexpress i allegro
Kupować [emoji5]Dziewczyny znalazlam na Allegro sprzedawcę, ktory ma ubranka w moim wymarzonym stylu i wsadziłam do koszyka bodziakow, śpiochów, czapeczek, polspiochow za 400 zł! Głownie rozmiar 62... i teraz sie zastanawiam co robic, kupować czy sie wstrzymać [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja mam często rozwolnienie...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ryz z marchwia najlepiejJa właśnie praktycznie nigdy... i nigdy nie miałam problemów. Trzy tygodnie temu dopadły mnie parodniowe zaparcia ale jak ręka odjął przeszły za to teraz w druga stronę.
Powoli odczuwam głód, zjadłam banana godzine temu i nie wiem co moge zjeść by mi nie zaszkodziło...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dżizas......... [emoji23][emoji23][emoji23]Ryz z marchwia najlepiej
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Ja mam często rozwolnienie...