reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dziewczyny znalazlam na Allegro sprzedawcę, ktory ma ubranka w moim wymarzonym stylu i wsadziłam do koszyka bodziakow, śpiochów, czapeczek, polspiochow za 400 zł! Głownie rozmiar 62... i teraz sie zastanawiam co robic, kupować czy sie wstrzymać [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny znalazlam na Allegro sprzedawcę, ktory ma ubranka w moim wymarzonym stylu i wsadziłam do koszyka bodziakow, śpiochów, czapeczek, polspiochow za 400 zł! Głownie rozmiar 62... i teraz sie zastanawiam co robic, kupować czy sie wstrzymać [emoji23]

Kass podeślij linka :) ja jestem maniaczką zakupów dziecięcych ( w sensie w przypadku starszej tak mam od początku i przy drugim to się zapewne nie zmieni). Uwielbiam i stronę Smyka i Aliexpress i allegro ;)

Dziekuje kochana, wypiłam miętę i czuje sie już lepiej, nie dokucza mi ten okropny ból, do łazienki też mnie nie ciągnie. Mam nadzieje, że powoli minie, chociaż moj lekarz w 6tc powiedział mi ze biegunki to częsty objaw, owszem, zaparcia sa częstszym przypadkiem ale biegunki to tak jak wymioty. Mam nadzieje, że jednak u mnie to wirus.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam często rozwolnienie...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Kass podeślij linka :) ja jestem maniaczką zakupów dziecięcych ( w sensie w przypadku starszej tak mam od początku i przy drugim to się zapewne nie zmieni). Uwielbiam i stronę Smyka i Aliexpress i allegro ;)

Ja od teraz chyba tez zostanę maniaczką [emoji23] Sprzedawca na Allegro nazywa się Pinokio :)
Ubranka nie sa tanie ale w Pepco takich nie znajdę a nie umiem sobie ich odmowic [emoji7]

Kupować [emoji5]

Ja mam często rozwolnienie...

Ja właśnie praktycznie nigdy... i nigdy nie miałam problemów. Trzy tygodnie temu dopadły mnie parodniowe zaparcia ale jak ręka odjął przeszły za to teraz w druga stronę.
Powoli odczuwam głód, zjadłam banana godzine temu i nie wiem co moge zjeść by mi nie zaszkodziło...

Ja właśnie praktycznie nigdy... i nigdy nie miałam problemów. Trzy tygodnie temu dopadły mnie parodniowe zaparcia ale jak ręka odjął przeszły za to teraz w druga stronę.
Powoli odczuwam głód, zjadłam banana godzine temu i nie wiem co moge zjeść by mi nie zaszkodziło...

Ryz z marchwia najlepiej

reklama
Do góry