reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Cześć dziewczyny [emoji4]
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty [emoji110]
Ja wczoraj zamówiłam sobie dresy ciążowe [emoji3]
Już nie mogę się doczekać aż przyjdą.
Powoli się ogarniam i zacznę robić obiad. Dziś mnie naszlo na kaszotto że szparagami, młoda kapusta i indykiem [emoji493][emoji493][emoji39]
Na 16.30 idę na usg. W sumie byłam w sobotę ale te mam w ramach pakietu więc szkoda nie pójść [emoji4]

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Czy któraś z mam bedzie miała podobna do mnie różnice wieku miedzy dziećmi (2lata)? [emoji4] nie ukrywam ze jak sobie teraz o tym pomyśle to troche sie obawiam [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czy któraś z mam bedzie miała podobna do mnie różnice wieku miedzy dziećmi (2lata)? [emoji4] nie ukrywam ze jak sobie teraz o tym pomyśle to troche sie obawiam [emoji12]

U nas będą prawdopodobnie 14 lub 15miesiecy różnicy...;)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Powoli się ogarniam i zacznę robić obiad. Dziś mnie naszlo na kaszotto że szparagami, młoda kapusta i indykiem [emoji493][emoji493][emoji39]
Na 16.30 idę na usg. W sumie byłam w sobotę ale te mam w ramach pakietu więc szkoda nie pójść [emoji4]

A co to za dresy? Takie na przyszłość? :)
Czy na pierwszym usg słyszałaś serduszko już? Wg moich obliczeń u mnie bedzie 6 tydzień na pierwszym usg i sama nie wiem czego sie spodziewać a moje myśli krążą tylko wokół tego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Powtorzylam bete, jeśli rośnie prawidłowo wizyta zostaje na jutro na 19:30 jeśli nie rośnie to szpital...

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Trzymam kciuki by beta ładnie rosła!

m3sx3e3k3kg0z09h.png
Daj znać jak tam po usg [emoji3] ty już drugie będziesz miała, a ja jeszcze 6 dni muszę na pierwsze czekać [emoji6]
U mnie będzie 18/19msc różnicy [emoji12]

Dziewczyny jak pojde do lekarza to musze miec bete zrobiona? Poniewaz jeszcze nie robilam tylko no test i chcialam isc do lekarza ale jest na urlopie do poniedzialku i nie wiem co robic czekac spokojnie na wizyte czy nie u mnie wychodzi 5t2d i :)

reklama
A co to za dresy? Takie na przyszłość? :)
Czy na pierwszym usg słyszałaś serduszko już? Wg moich obliczeń u mnie bedzie 6 tydzień na pierwszym usg i sama nie wiem czego sie spodziewać a moje myśli krążą tylko wokół tego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak słyszałam [emoji173] Według usg byłam 6tyg 5dni w ciąży czyli 7 tydzień.

Link do: Spodnie ciążowe z działu Kobiety - kolor: ciemnoniebieski – niskie ceny w sklepie C&A on-line!
Spodnie takie [emoji4]

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Do góry