reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dzięki dziewczyny ^^
@dreamscometrue jesteś pierwszą osobą, która ma większą wadę wzroku ode mnie. Chociaż ostatnio byłam u okulisty z 5 lat temu i czuje, że pogorszył mi się wzrok. Łączę się z Tobą w bólu, chociaż można się przyzwyczaić.
W ciąży wzrok może się pogarszac, ale nie jest wskazana zmiana okularów w tym czasie. Jakiś czas po porodzie trzeba sprawdzic, bo zazwyczaj wszystko wraca do normy.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny ^^
@dreamscometrue jesteś pierwszą osobą, która ma większą wadę wzroku ode mnie. Chociaż ostatnio byłam u okulisty z 5 lat temu i czuje, że pogorszył mi się wzrok. Łączę się z Tobą w bólu, chociaż można się przyzwyczaić.
Ja przypuszczam, że teraz mam jeszcze większą - to badanie z października. Natomiast na l4 mimo, że dużo czytam, oglądam TV, korzystam z kompa i non stop komórka to moje oczy są dużo bardziej wypoczęte niż jak pracowałam. Ja jakoś od 12go roku życia noszę szkła kontaktowe, więc ta wada wzroku jakoś mnie nie ogranicza ;)

Ja wazylam 3950, a moja corcia 3830. Takze podobnie. Straszyli, ze bedzie ponad 4 kg, ale na szczescie nie bylo tak zle ;-)

Czy wam tez kreci sie w glowie? Mi od kilku dni jakos slabo sie robi i w glowie sie kreci...
też mi się kręci jak wstaję, ale pewnie dlatego, że głównie leżę

Ja wazylam 3950, a moja corcia 3830. Takze podobnie. Straszyli, ze bedzie ponad 4 kg, ale na szczescie nie bylo tak zle ;-)

Czy wam tez kreci sie w glowie? Mi od kilku dni jakos slabo sie robi i w glowie sie kreci...

JAk wstaje to wtedy mi sie kreci, ale ja mam trupie ciśniuenie to ni dziwne

Ja przypuszczam, że teraz mam jeszcze większą - to badanie z października. Natomiast na l4 mimo, że dużo czytam, oglądam TV, korzystam z kompa i non stop komórka to moje oczy są dużo bardziej wypoczęte niż jak pracowałam. Ja jakoś od 12go roku życia noszę szkła kontaktowe, więc ta wada wzroku jakoś mnie nie ogranicza ;)

A nie wysychaja Ci oczy? JA też już ładnych parę lat noszę, na dodatek te całodobowe i ostatnio mam problemy z suchością oczu

Dreamscometrue pozwoliłam sobie wpisać wizyty w nasz kalendarz ;) 7 wizyta u mojego gin, a 22 połówkowe właśnie dzis sie zapisałam ;)
Trochę miałam problem bo idealny moment połówkowych wypada na nasz wyjazd do Chorwacji, ale ostatecznie bardzo miła pani w recepcji znalazła mi termin wizyty dzień po powrocie wiec bardzo sie cieszę ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

JAk wstaje to wtedy mi sie kreci, ale ja mam trupie ciśniuenie to ni dziwne

A nie wysychaja Ci oczy? JA też już ładnych parę lat noszę, na dodatek te całodobowe i ostatnio mam problemy z suchością oczu
Nie mam żadnych problemów (odpukać!), natomiast moja siostra non stop borykała się z zapaleniem spojówek i to silnym, musiała przestać nosić. Ja przez tyle lat raz miałam zapalenie. Większy komfort noszenia soczewek w ciąży poza byciem w domu myślę wynika też z tego, że nie maluję się codziennie, a demakijaż robię w soczewkach i to je niestety niszczy...

Trzymam kciuki za udany dzisiejsze wizyty!

Dziewczyny, ja wymiękam. Nie wysypiam się i po prostu siada mi psychika. Notorycznie spóźniam się do pracy, dziś 45 min, do tego ciągle coś knocę i o wielu rzeczach zapominam... ciężko mi wytrzymać ze samą sobą. Nie wiem co mam zrobić, jak śpię po pracy - noc z głowy, jak nie śpię - i tak nie mogę zasnąć do 2/3 w nocy... [emoji20]

Też mi się w głowie kręci, jak wstaję za szybko z łóżka czy krzesła w pracy.

@bbubbka ja jeszcze nie miałam prenatalnych a tyle dziewczyn już w sierpniu ma połówkowe!
Mój 20 tydzień też przypada akurat na wakacje, zobaczę czy na wizycie 20 lipca będę mogła datę ustalić.

Nie mam żadnych problemów (odpukać!), natomiast moja siostra non stop borykała się z zapaleniem spojówek i to silnym, musiała przestać nosić. Ja przez tyle lat raz miałam zapalenie. Większy komfort noszenia soczewek w ciąży poza byciem w domu myślę wynika też z tego, że nie maluję się codziennie, a demakijaż robię w soczewkach i to je niestety niszczy...
Ja makijaż codziennie, klima w samochodzie, praca przed komputerem. Może dlatego mi sie tak suszą.
Na szczęście żadnych zapaleń nie miałam, noszę w sumie ponad 8 lat.

reklama
Do góry