reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
kropelki używasz?

używam, bez nich nie dałoby rady
tak mi się przypomiało wczoraj M szedł do apteki i mówię mu kup mi krople do oczu bo od soczewek mi wysychają a te mi sie skończyły, tylko takie żebym soczewek nie musiała do nich wyjmować
no i poszedł kupił takie których nie można do soczewek używać, wysłać faceta do apteki...

[QUOTE="Dziewczyny, mam w końcu Nifty, Zdrowa Córeczka :)
Pozdrawiam z Borów, i życzę każdej z Was tak cudownych wieści jak moje.[/QUOTE]

Dziękujemy. Ja się naprawdę panicznie boję tych jutrzejszych prenatalnych.

reklama
Trzymam kciuki za wizytujące.

Mój chomiczek bryka wieczorami, w dzień mam spokój, wczoraj jak byłam u rodziców to znowu szaleństwo, mniej więcej ten sam czas co dzień wcześniej :-)

@dreamscometrue proszę w wolnej chwili, wpisz mnie na 29.08 g.9:40 USG połówkowe :-) Też się dziś zapisałam.

Moja Pappa jest gotowa od 04.07 i nie zadzwonili, a mieli dzwonić. Zapytałam dziś przy okazji zapisu na połówkowe, także albo mąż mi odbierze albo ja w piątek bo jadę do fryzjera doprowadzić się do porządku, ale jestem raczej spokojna bo z USG wynikało, że jest OK.

@AnnieQ. świetne wieści! @Lovi23 to już niebawem, trzymam kciuki ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry