reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny , ostatnio tak przyglądam się tym poduszka do spania... I nie mam zielonego pojęcia która wybrać :/

Jakie wy macie ? Jesteście zadowolone ? :)

W jakim kształcie?
Jakie mają wypelnienie?

Ja też dziś wizytuje ;) Co prawda idę tylko po zwolnienie Ale może weźmie mnie na szybki przegląd :D
Ja jeszcze nie mam, myślałam że mi się nie przyda ale zauważyłam że instynktownie wkladam sobie prawie całą kołdrę pod brzuch, jak leżę na boku [emoji28] zdecydowałam się na taki zestaw Link do: MEGA ZESTAW Poduszka ciążowa 4w1 + antywstrząsowa Nie wiem czy będzie dobra, ale kolory ma cudne [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jeszcze nie mam, myślałam że mi się nie przyda ale zauważyłam że instynktownie wkladam sobie prawie całą kołdrę pod brzuch, jak leżę na boku [emoji28] zdecydowałam się na taki zestaw Link do: MEGA ZESTAW Poduszka ciążowa 4w1 + antywstrząsowa Nie wiem czy będzie dobra, ale kolory ma cudne [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia zestaw I poducha wyglada super az chyba kogos z rodziny w Polsce poprosze o kupno I wysylke ;)

Mój zrobi zakupy sam, jak się źle czuje to mnie opiernicza, że jeszcze kombinuje. Prosi mnie tylko o listę. U nas jest problem z pietruszką i koperkiem (z odróżnieniem) i kiedyś mi przyniósł chyba zamiast bazylii melisę z ogródka, ale pracujemy nad tym :D

Aaaa i jeszcze robi pyszny sos pieczarkowo-śmietanowy z kurczakiem to tak wracając do gotowania hihihi chyba go naciągnę na te kluski i sos w weekend ;-)

Ja też zwijam kołdrę i śpię z nią jak z bananem więc chyba zaraz zrobię zakup takiej poduchy bo się zbieram i zebrać nie mogę.

Moj tez zawsze przynisie inna pietruszke niz ja chce[emoji16]a jakos zawsze zapomne mu powiedziec ,ach ci mezczyzni[emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale sie napisalyscie :) ja dzis leze cały dzień.Nic mi sie nie chce.Dzieci okupuja laptopa.Maz,śpi po nocce.Wiecie co ja jestem chyba jakas inna haha.Otóż ja nienawidzę zakupow ,w wyjątkiem czegoś dla dzieci :) Wkurza mnie to łazenie tłum ludzi i to ze zawsze nie moge znaleźć czego akurat chce i musze 15 razy obejść sklep :D ja ciuszkow mam b.dużo i dla i chłopaka i Cory.Zostaje tylko lozeczko,wózek,kosmetyki kupic.Tez bym chciala juz ruchy poczuć.Ale to 12 tydz i 2 dni.Takze poczekać musze.Jutro prenatalne :)

reklama
Do góry