Kejka
Fanka BB :)
@mamaincogito bardzo ładna fryzura i włosy wyglądają zdrowo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To musieli to połączyc, bo w 2015 pisałam jeszcze wniosek o macierzyński, dodatkowych macierzyński (chyba 2 tygodnie) i rodzicielskiNie ma już czegoś takiego jaj dodatkowy macierzyński, teraz jest to podzielone na 2 częsci na macierzyński i rodzicielski, max 12 mcy.
Też tak mam, a odkąd mam dziecko to zazwyczaj stwierdzam, że mi niepotrzebne i kupuję coś małejJa nie lubię kupowac ubrań dla siebie, zawsze jak nie mam kasy tyle rzeczy mi się podoba a jak ide coś kupić to nigdy nic co by mi pasowało... cięzka jestem do zakupów ubraniowych
Ja nie mam, męża plecy robią za poduszkę w pierwszej ciąży też był biednyDziewczyny , ostatnio tak przyglądam się tym poduszka do spania... I nie mam zielonego pojęcia która wybrać :/
Jakie wy macie ? Jesteście zadowolone ?
W jakim kształcie?
Jakie mają wypelnienie?
Ja też dziś wizytuje Co prawda idę tylko po zwolnienie Ale może weźmie mnie na szybki przegląd
Ohhh Ci mężczyźni [emoji3]U nas wieksze zakupy robi malz. Kiedys razem jezdzilismy ale od kiedy corka zaczela latac po sklepach we wszystkie strony swiata zaczal jezdzic sam. Wysylam go z lista, bo bez niej z 3 rzeczy przyniesie 1. A jak prosze o pietruszke to wraca z natka, jak chce natke przynosi korzen ;-) ostatnio kupil na wszelki wypadek jedno i drugie i jeszcze koperek zeby nie bylo :-)
Po ubrania jak pojdzie sam to zazwyczaj nic nie kupi, bo nic nie bylo. Takze tu wole z nim jechac, bo ja jakos zawsze cos znajde.
Powodzenia na wizytach!
Haha z ta pietruszką mialam taka sama historieU nas wieksze zakupy robi malz. Kiedys razem jezdzilismy ale od kiedy corka zaczela latac po sklepach we wszystkie strony swiata zaczal jezdzic sam. Wysylam go z lista, bo bez niej z 3 rzeczy przyniesie 1. A jak prosze o pietruszke to wraca z natka, jak chce natke przynosi korzen ;-) ostatnio kupil na wszelki wypadek jedno i drugie i jeszcze koperek zeby nie bylo :-)
Po ubrania jak pojdzie sam to zazwyczaj nic nie kupi, bo nic nie bylo. Takze tu wole z nim jechac, bo ja jakos zawsze cos znajde.
Powodzenia na wizytach!