reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@parlolka moj ze sklepu dzwonil do mnie i pytal gdzie co jest a ja go nawigowalam haha i generalnie w biedrze spedzil ostatnio godzine i dzwonil kilka razy hehehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 jak ja swojego wyśle po 3 rzeczy do sklepu to zawsze mam jeszcze telefon czy na pewno to i czy na pewno wszystko. Jak pracowałam na dwie zmiany, a mój B. na jedną i czasami szedł do sklepu jak byłam na popołudniówce to potrafiłam z pracy telefonicznie zakupy robić.

@szarotka27 znam ten ból z butami, mój B. ma rozmiar 46 i dość szeroką stopę więc zanim coś kupi to zjeździmy wszystkie galerie z obuwniczymi, a on siedzi i przymierza po pół godziny w każdym sklepie "tu ciasno, tam kłuje, a te to są za ciemne, te za jasne", po spodnie jeździmy do jednego sklepu w mieścinie pod Łodzią tylko tam mają jego rozmiar z lycrą.
Mój ma szerokie śródstopie i jest po prostu wybredny, pół godziny to u nas pikuś. Ale tak jak piszesz, a to ciśnie, a to nie ten kolor, a to podeszwa nie taka i 1000 innych rzeczy. Mój rekord czasowy pobił w sportowym jak kupowaliśmy buty na narty :D A ciuchy to u nas różnie, raczej nie ma z tym problemu, chociaż jest wybredny i ciężko go zaciągnąć na zakupy dla niego, ale jak go najdzie to jestem w szoku hihihi ;-)

Co do gotowania... mój mąż robi dobre kluski śląskie :D Czasami mi pomaga, ale nie zawsze mu to wychodzi, wiec gotowanie to raczej moja sprawka. Jemu nawet lepiej smakuje chleb posmarowany masłem przeze mnie xD

Powodzenia na wizytach!

@Magiczna83 Wyniki masz dobre, i bardzo podobne do moich TSH 1.5 fT4 14.1 fT3 4.1 [emoji846]
Tez przy dawce 50.

Co do zakupów - nie lubię, żadnych, był czas kiedy się uczyłam po pracy i zakupy spożywcze zamawiałam przez internet. Wychodziło drożej, ale jaka wygoda!
Jak się pojawi dziecko na pewno do tego wrócę.

Mój M lubi zakupy spożywcze ale planować potrafi tylko do najbliższego obiadu, co mnie wkurza, bo "traci" czas na zakupy kilka razy w tygodniu.
Za to ciuchy dla niego kupujemy razem, raz do roku, bo oboje tego nienawidzimy [emoji849]

Dzieki Kejka! Faktycznie mamy prawie identyczne wyniki. W takim razie moge ochlonac ;)

Powodzenia na wizytach!

@Magiczna83 Wyniki masz dobre, i bardzo podobne do moich TSH 1.5 fT4 14.1 fT3 4.1 [emoji846]
Tez przy dawce 50.

Co do zakupów - nie lubię, żadnych, był czas kiedy się uczyłam po pracy i zakupy spożywcze zamawiałam przez internet. Wychodziło drożej, ale jaka wygoda!
Jak się pojawi dziecko na pewno do tego wrócę.

Mój M lubi zakupy spożywcze ale planować potrafi tylko do najbliższego obiadu, co mnie wkurza, bo "traci" czas na zakupy kilka razy w tygodniu.
Za to ciuchy dla niego kupujemy razem, raz do roku, bo oboje tego nienawidzimy [emoji849]

Ja nie lubię kupowac ubrań dla siebie, zawsze jak nie mam kasy tyle rzeczy mi się podoba a jak ide coś kupić to nigdy nic co by mi pasowało... cięzka jestem do zakupów ubraniowych

Mój ma szerokie śródstopie i jest po prostu wybredny, pół godziny to u nas pikuś. Ale tak jak piszesz, a to ciśnie, a to nie ten kolor, a to podeszwa nie taka i 1000 innych rzeczy. Mój rekord czasowy pobił w sportowym jak kupowaliśmy buty na narty :D A ciuchy to u nas różnie, raczej nie ma z tym problemu, chociaż jest wybredny i ciężko go zaciągnąć na zakupy dla niego, ale jak go najdzie to jestem w szoku hihihi ;-)

Co do gotowania... mój mąż robi dobre kluski śląskie :D Czasami mi pomaga, ale nie zawsze mu to wychodzi, wiec gotowanie to raczej moja sprawka. Jemu nawet lepiej smakuje chleb posmarowany masłem przeze mnie xD
Mój się w koszulki zaopatruje w pepco, pasują mu i są niedrogie.
A w kuchni to on tylko zmywa xD

Dziewczyny , ostatnio tak przyglądam się tym poduszka do spania... I nie mam zielonego pojęcia która wybrać :/

Jakie wy macie ? Jesteście zadowolone ? :)

W jakim kształcie?
Jakie mają wypelnienie?

Ja też dziś wizytuje ;) Co prawda idę tylko po zwolnienie Ale może weźmie mnie na szybki przegląd :D

Ja nie lubię kupowac ubrań dla siebie, zawsze jak nie mam kasy tyle rzeczy mi się podoba a jak ide coś kupić to nigdy nic co by mi pasowało... cięzka jestem do zakupów ubraniowych

Mi sporo się podoba, ale jak przymierzę to na mnie już nie.
Z reguły ciuchowe zakupy zdarzają mi się spontanicznie, muszę mieć wenę - jak idę szukać czegoś konkretnego to jest masakra, z reguły wracam z niczym - lub z kosmetykami zamiast ciuchów [emoji12]

reklama
Nie ma już czegoś takiego jaj dodatkowy macierzyński, teraz jest to podzielone na 2 częsci na macierzyński i rodzicielski, max 12 mcy.,

Piorko kiedyś zaczynałam z tsh 0,0025 ;) W moim przypadku najważniejsze jest FT4 , byle było w normach.

Do góry