reklama
Magiczna83
Fanka BB :)
Póki co macierzyński + dodatkowy macierzyński + rodzicielski trwa w sumie rok.
@Magiczna83 niesamowite, ale umyłam włosy, rozczesalam, poszłam prasować, wyschły same i są super!
No to super! Widzisz ja mam tendencje do fal I skretow po umyciu wiec u mnie by to nie przeszlo! Ciesze sie ze efekt jest taki jaki byl zamierzony
szarotka27
Mój ma szerokie śródstopie i jest po prostu wybredny, pół godziny to u nas pikuś. Ale tak jak piszesz, a to ciśnie, a to nie ten kolor, a to podeszwa nie taka i 1000 innych rzeczy. Mój rekord czasowy pobił w sportowym jak kupowaliśmy buty na narty A ciuchy to u nas różnie, raczej nie ma z tym problemu, chociaż jest wybredny i ciężko go zaciągnąć na zakupy dla niego, ale jak go najdzie to jestem w szoku hihihi ;-)@Funia90 jak ja swojego wyśle po 3 rzeczy do sklepu to zawsze mam jeszcze telefon czy na pewno to i czy na pewno wszystko. Jak pracowałam na dwie zmiany, a mój B. na jedną i czasami szedł do sklepu jak byłam na popołudniówce to potrafiłam z pracy telefonicznie zakupy robić.
@szarotka27 znam ten ból z butami, mój B. ma rozmiar 46 i dość szeroką stopę więc zanim coś kupi to zjeździmy wszystkie galerie z obuwniczymi, a on siedzi i przymierza po pół godziny w każdym sklepie "tu ciasno, tam kłuje, a te to są za ciemne, te za jasne", po spodnie jeździmy do jednego sklepu w mieścinie pod Łodzią tylko tam mają jego rozmiar z lycrą.
Co do gotowania... mój mąż robi dobre kluski śląskie Czasami mi pomaga, ale nie zawsze mu to wychodzi, wiec gotowanie to raczej moja sprawka. Jemu nawet lepiej smakuje chleb posmarowany masłem przeze mnie xD
Magiczna83
Powodzenia na wizytach!
@Magiczna83 Wyniki masz dobre, i bardzo podobne do moich TSH 1.5 fT4 14.1 fT3 4.1 [emoji846]
Tez przy dawce 50.
Co do zakupów - nie lubię, żadnych, był czas kiedy się uczyłam po pracy i zakupy spożywcze zamawiałam przez internet. Wychodziło drożej, ale jaka wygoda!
Jak się pojawi dziecko na pewno do tego wrócę.
Mój M lubi zakupy spożywcze ale planować potrafi tylko do najbliższego obiadu, co mnie wkurza, bo "traci" czas na zakupy kilka razy w tygodniu.
Za to ciuchy dla niego kupujemy razem, raz do roku, bo oboje tego nienawidzimy [emoji849]
Dzieki Kejka! Faktycznie mamy prawie identyczne wyniki. W takim razie moge ochlonac
marta64
Powodzenia na wizytach!
@Magiczna83 Wyniki masz dobre, i bardzo podobne do moich TSH 1.5 fT4 14.1 fT3 4.1 [emoji846]
Tez przy dawce 50.
Co do zakupów - nie lubię, żadnych, był czas kiedy się uczyłam po pracy i zakupy spożywcze zamawiałam przez internet. Wychodziło drożej, ale jaka wygoda!
Jak się pojawi dziecko na pewno do tego wrócę.
Mój M lubi zakupy spożywcze ale planować potrafi tylko do najbliższego obiadu, co mnie wkurza, bo "traci" czas na zakupy kilka razy w tygodniu.
Za to ciuchy dla niego kupujemy razem, raz do roku, bo oboje tego nienawidzimy [emoji849]
Ja nie lubię kupowac ubrań dla siebie, zawsze jak nie mam kasy tyle rzeczy mi się podoba a jak ide coś kupić to nigdy nic co by mi pasowało... cięzka jestem do zakupów ubraniowych
Parkolka
Mój się w koszulki zaopatruje w pepco, pasują mu i są niedrogie.Mój ma szerokie śródstopie i jest po prostu wybredny, pół godziny to u nas pikuś. Ale tak jak piszesz, a to ciśnie, a to nie ten kolor, a to podeszwa nie taka i 1000 innych rzeczy. Mój rekord czasowy pobił w sportowym jak kupowaliśmy buty na narty A ciuchy to u nas różnie, raczej nie ma z tym problemu, chociaż jest wybredny i ciężko go zaciągnąć na zakupy dla niego, ale jak go najdzie to jestem w szoku hihihi ;-)
Co do gotowania... mój mąż robi dobre kluski śląskie Czasami mi pomaga, ale nie zawsze mu to wychodzi, wiec gotowanie to raczej moja sprawka. Jemu nawet lepiej smakuje chleb posmarowany masłem przeze mnie xD
A w kuchni to on tylko zmywa xD
Lovi23
Dziewczyny , ostatnio tak przyglądam się tym poduszka do spania... I nie mam zielonego pojęcia która wybrać :/
Jakie wy macie ? Jesteście zadowolone ?
W jakim kształcie?
Jakie mają wypelnienie?
Ja też dziś wizytuje Co prawda idę tylko po zwolnienie Ale może weźmie mnie na szybki przegląd
Jakie wy macie ? Jesteście zadowolone ?
W jakim kształcie?
Jakie mają wypelnienie?
Ja też dziś wizytuje Co prawda idę tylko po zwolnienie Ale może weźmie mnie na szybki przegląd
Kejka
Ja nie lubię kupowac ubrań dla siebie, zawsze jak nie mam kasy tyle rzeczy mi się podoba a jak ide coś kupić to nigdy nic co by mi pasowało... cięzka jestem do zakupów ubraniowych
Mi sporo się podoba, ale jak przymierzę to na mnie już nie.
Z reguły ciuchowe zakupy zdarzają mi się spontanicznie, muszę mieć wenę - jak idę szukać czegoś konkretnego to jest masakra, z reguły wracam z niczym - lub z kosmetykami zamiast ciuchów [emoji12]
Caryca88
Lovi ja kupilam taką poduszke i jestem zadowolona, ba nawet moj małż mi ja zabiera czasem
Link do: PODUSZKA ROGAL DLA KOBIET W CIĄŻY DO KARMIENIA
Link do: PODUSZKA ROGAL DLA KOBIET W CIĄŻY DO KARMIENIA
reklama
tita82
Nie ma już czegoś takiego jaj dodatkowy macierzyński, teraz jest to podzielone na 2 częsci na macierzyński i rodzicielski, max 12 mcy.,
Piorko kiedyś zaczynałam z tsh 0,0025 W moim przypadku najważniejsze jest FT4 , byle było w normach.
Piorko kiedyś zaczynałam z tsh 0,0025 W moim przypadku najważniejsze jest FT4 , byle było w normach.