reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Witam sie przy kwace[emoji5]

Powodzenia na wizytach[emoji4]

Moj M nie cierpi zakupow,twierdzi,ze w sklepie sie dusi[emoji15]najbardziej w ubraniowym,cZesto ja mu kupuje i jak cos to zwracamy.

A spozywke tez ja zalatwiam bo on kompletnie nie kuma.
Jak lezalam to on robil zakupy.
Coz on znosil do domu,tony slodyczy i chipsow ,oraz innych przekasek niezdrowych,wiec lepiej jak ja robie te zalupy[emoji4]
Raz ,ze wydal 2 razy tyle co ja a dwa,ze to co prosilam zeby kupil to polowy nie bylo (ocZywiscie bylo tylko nie chcialo mu sie szukac)[emoji4]

Dzieki za odpowiedz o ruchach[emoji4]
Ja jeszcze musze poczekac bo dzis 11t5d z usg wiec jeszcze troche a tak bym juz chciala poczuc chomiczka[emoji5][emoji5][emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja za to jak nie pójdę z kartką to ponad połowy nie kupię

reklama
Mój mąż nie tyle nie lubi zakupów co chodzenia po sklepach [emoji4] ale czasem ze mną dzielnie chodzi.
Rachunkami, zakupami spożywczymi i gotowaniem też ja się zajmuję, bo tak chciałam. Mam wrażenie, że mój mąż nie do końca potrafi zrozumieć, że teraz nie na wszystko nas stać, więc po prostu wolę mieć nad tym kontrolę [emoji6]
Ale też muszę przyznać że świetnie gotuje i jak najdzie go ochota to bardzo chętnie oddaję mu kuchnię we władanie [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry, trzymam kciuki za wizyty!
Wlosy sobie totalnie zniszczyłam prostowaniem, a jest ich duzo, długo je zapuszczałam i wiem, że będę musiała je ściąć ale czekam do września, bo pod koniec sierpnia idziemy na wesele. Do fryzjerki chodzę jednej i tej samej od 15 roku życia, tak samo jak moja mama i siostra.
Konkretne zakupy zawsze robimy razem z B. czy to spożywka czy ubrania B., tylko tp ja zawsze jestem kierownikiem wyjazdu, B. tylko pcha wózek i nosi siaty. A zakupy ubraniowe dla B. to ciężka historia, to ja choruje przed takimi zakupami szczególnie jeśli chodzi o buty, koszule też wybieram zawsze ja, bo on ich nie lubi a czasem wypada założyć.
Codzienne zakupy robie ja, mamy biedronke pod blokiem, na ryneczek koło 500 m więc luksusy.

My zawsze razem robimy zakupy, czy spożywcze czy ubraniowe, chociaż kontroluję bardziej ja, mąż się przydaje do pakowania i noszenia :D Za to jest bardzo ciężki do przekoniania, że naprawdę potzrebuje drugiej pary spodni czy więcej koszul. Ostatnio kupiliśmy mu dwie pary butów, więc stwiedził, że w buty jest obkupiony na kolejne 4 (przynajmniej!) lata :D :D
Wizyta dopiero o 14:30, do tej pory byłam spokojna, a teraz jakiś delikatny stresik mnie łapie ;)

Ach pozazdroscic wam ryneczkow ;) jak mieszkalam w Bydgoszczy to mialam pod samym domem a teraz bez auta na zakupy ani rusz...

Dziewczyny wrocilam z wynikami TSH I jestem zaskoczona bo spadlo znaczenie w ciagu 6 tygodni odkad dawke zwiekszono z 25 do 50. Bylo 3,26 a teraz jest 1,57! Czy to jest w normie czy za niskie? Wiem ze dziecie juz ma tarczyce wiec tez prpdukuje ten hormon...
T3 4,8 a T4 14,8. Bede wdzieczna za opinie bardziej doswiadczonych ode mnie mamusiek.
Mam endokrynologa za tydzien to pewnie mi wyjasni co I jak ale to as tydzien czekania ....

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wasze wizyty i czekam na same pozytywne wiadomości [emoji38][emoji38]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry