reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja juz nigdy nie zetne moich wlosow na krotkie! Pare razy tak zrobilam i potem zalowalam

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

reklama
Mój M jest chory na zakupach :D autentycznie, blednie, źle mu oddychać...
Ostatnio pojechaliśmy w trójkę kupić mu koszule do pracy. Ja z małą chodziłam, żeby on spokojnie sobie coś znalazł.
Przyszedł po 3 sklepie i mówi, że nic nie ma on nie umie robić zakupów, on myśli o tym, że ja latam za dzieckiem, a on nic nie widzi...
I ta koszula co mu ostatnio kupiłam jest ok, więc wzięłam go tam gdzie ja kupiłam, sama w 3 minuty wybrałam 3 koszule i wziął wszystkie ;) kompletnie nie umie się odnaleźć na zakupach, co innego spożywczych. Ja bym kupowała tylko to na co mam akurat ochotę, a on potrafi zaplanować obiady itd, więc trochę się uzupełniamy

Mój m nie lubi jeździć po sklepach, Kuba ma tak samo niestety. Kiedyś byłam z nim w smyku i wybieraliśmy ubrania dla niego, już prawie wychodziliśmy kiedy ja chciałam coś jeszcze zobaczyć a on do mnie: Mamo nie rozglądaj się już na boki tylko prosto do wyjścia :)
Mamaincognito super fryzurka! Ja zawsze miałam krótkie włosy, teraz od pond roku zapuszczam, ale walczę z sobą zeby je znowu obciąć, teraz nawet jak latają mi koło szyi to mam odruch wymiotny.

w poprzedniej ciąży na widok "bezpańskich" włosów lądowałam w kibelku, a jeszcze jak to było gdzieś koło jedzenia to już wogóle masakra i dziś rano jak poszłam do łązienki i zobaczyłam włos w umywalce to myślałam że się nie uspokoję no i chyba zaczyna mi się znowu reakcja na włosy ;)

Ja juz nigdy nie zetne moich wlosow na krotkie! Pare razy tak zrobilam i potem zalowalam

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

No właśnie ja też już nigdy nie zetnę, chociaż mój M twierdzi że lepiej mi było w krótkich, ale ja się źle w nich czułam

Mój M jest chory na zakupach :D autentycznie, blednie, źle mu oddychać...
Ostatnio pojechaliśmy w trójkę kupić mu koszule do pracy. Ja z małą chodziłam, żeby on spokojnie sobie coś znalazł.
Przyszedł po 3 sklepie i mówi, że nic nie ma on nie umie robić zakupów, on myśli o tym, że ja latam za dzieckiem, a on nic nie widzi...
I ta koszula co mu ostatnio kupiłam jest ok, więc wzięłam go tam gdzie ja kupiłam, sama w 3 minuty wybrałam 3 koszule i wziął wszystkie ;) kompletnie nie umie się odnaleźć na zakupach, co innego spożywczych. Ja bym kupowała tylko to na co mam akurat ochotę, a on potrafi zaplanować obiady itd, więc trochę się uzupełniamy
Od zakupów spożywczych jest mój M :D
To on wstaje w sobotę rano i leci z tłumem po pieczywo, do mięsnego i po inne takie ;)
Ja nie ogarniam, on nawet wie co się opłąca a co nie, ja cen wogóle nie kojarzę

Hej dziewczyny;)

Moj m tez nie cierpi chodzic ze mna na zakupy odziezowe ale jedzonko to co innego I potrafi sobie I nam dogodzic.

Co do ruchow... hmmm wczoraj wieczorem poczulam mala fale w podbrzuszu tam gdzie jest dzieciatko ... wlasnie dzis zaczynam 15 tydzien, moze to bylo to ;).

Zaraz lece po wyniki TSH I wymaz bo chce sie upewnic ze moje uplawy to nie infekcja.

Dziewczyny wizytujace, zycze wam powodzenia!!!

@mamaincogito sliczna metamorfoza choc teraz zapewne czeka Cie ukladanie wlosow dosc czeste;)

Milego dnia :)

Hej dziewczyny;)

Moj m tez nie cierpi chodzic ze mna na zakupy odziezowe ale jedzonko to co innego I potrafi sobie I nam dogodzic.

Co do ruchow... hmmm wczoraj wieczorem poczulam mala fale w podbrzuszu tam gdzie jest dzieciatko ... wlasnie dzis zaczynam 15 tydzien, moze to bylo to ;).

Zaraz lece po wyniki TSH I wymaz bo chce sie upewnic ze moje uplawy to nie infekcja.

Dziewczyny wizytujace, zycze wam powodzenia!!!

@mamaincogito sliczna metamorfoza choc teraz zapewne czeka Cie ukladanie wlosow dosc czeste;)

Milego dnia :)

Właśnie chyba niekoniecznie :) bo ja mówiłam fryzjerce, że mam dwie lewe ręce do układania i musi być tak ścięte, żebym umyła, wysuszyła i żeby to wyglądało jako-tako. W sumie jak mi układała to może 5 minut i mało co przy nich robiła :) więc mam nadzieję, że będzie dobrze :)
Mam wrażenie, że wystarczy ograniczyć się do tej grzywki co mi zrobiła, tzn ja trochę podnieść i odwinąć i już będzie fryzura gotowa :)

Mamaincognito ja też ograniczam się do umycia i wysuszenia włosów :0 żadnego modelowania. Moje dziecko gdy mam związane włosy w kucyk mów do mnie że wyglądam tak młodo, jakbym miała 8 lat :)

Właśnie chyba niekoniecznie :) bo ja mówiłam fryzjerce, że mam dwie lewe ręce do układania i musi być tak ścięte, żebym umyła, wysuszyła i żeby to wyglądało jako-tako. W sumie jak mi układała to może 5 minut i mało co przy nich robiła :) więc mam nadzieję, że będzie dobrze :)
Mam wrażenie, że wystarczy ograniczyć się do tej grzywki co mi zrobiła, tzn ja trochę podnieść i odwinąć i już będzie fryzura gotowa :)

A no to bylaby rewelacja! Widzisz u mnie by to bylo niemozliwe bo mam tak cienkie I wypadajace wlosy I co rano niewiadomo o co z nimi chodzi ale jak sama grzywka to spoko ;)

Mamaincognito ja też ograniczam się do umycia i wysuszenia włosów :0 żadnego modelowania. Moje dziecko gdy mam związane włosy w kucyk mów do mnie że wyglądam tak młodo, jakbym miała 8 lat :)

Ja ścięłam na tyle właśnie celowo, żeby... pozbyć się tego kucyka, tzn mogę związać po domu, ale w końcu chciałam jakoś inaczej wyglądać "do ludzi", bo mam tak okropne włosy, że jak są dłuższe to tylko kucyk wchodzi w grę :(

A no to bylaby rewelacja! Widzisz u mnie by to bylo niemozliwe bo mam tak cienkie I wypadajace wlosy I co rano niewiadomo o co z nimi chodzi ale jak sama grzywka to spoko ;)

To tak jak ja ;) fatalne mam włosy... Jedyny ich plus to taki, że są same z siebie mega proste, żadnych prostownic nie potrzebuje, więc liczę na to, że wystarczy wysuszyć głową w dół i podwinąć grzywkę :D zresztą zaraz wskakuje pod prysznic, to się przekonamy :D hahaha

reklama
Witam sie przy kwace[emoji5]

Powodzenia na wizytach[emoji4]

Moj M nie cierpi zakupow,twierdzi,ze w sklepie sie dusi[emoji15]najbardziej w ubraniowym,cZesto ja mu kupuje i jak cos to zwracamy.

A spozywke tez ja zalatwiam bo on kompletnie nie kuma.
Jak lezalam to on robil zakupy.
Coz on znosil do domu,tony slodyczy i chipsow ,oraz innych przekasek niezdrowych,wiec lepiej jak ja robie te zalupy[emoji4]
Raz ,ze wydal 2 razy tyle co ja a dwa,ze to co prosilam zeby kupil to polowy nie bylo (ocZywiscie bylo tylko nie chcialo mu sie szukac)[emoji4]

Dzieki za odpowiedz o ruchach[emoji4]
Ja jeszcze musze poczekac bo dzis 11t5d z usg wiec jeszcze troche a tak bym juz chciala poczuc chomiczka[emoji5][emoji5][emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry