reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Krwiak podkosmówkowy 1,3x0,4 cm ponoć niegroźny

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

A zmniejsza się? Czy jeszcze nie masz porównania?
Jak nie jest w bezpośrednim sąsiedztwie łożyska i nie rośnie to nie powinien stanowić żadnego zagrożenia dla dziecka już na tym etapie.

Testuje nowego fryzjera, strasznie dokładną babeczka. Siedzę już 1.5 godziny a dopiero farbę skończyła nakładać

reklama
A zmniejsza się? Czy jeszcze nie masz porównania?
Jak nie jest w bezpośrednim sąsiedztwie łożyska i nie rośnie to nie powinien stanowić żadnego zagrożenia dla dziecka już na tym etapie.

Testuje nowego fryzjera, strasznie dokładną babeczka. Siedzę już 1.5 godziny a dopiero farbę skończyła nakładać
Dopiero w sobotę mam wizytę. 4 dni plamilam krwią ale starą, trzy dni plamienia, dwa dni czysto, dzisiaj rano trochę plamienia. Tragedii nie ma, ale ja strasznie to przeżywam.

Witajcie dziewczyny. No i zaczęłam dziś II trymestr, a wraz z nim, zanim ten obiecany dopływ energii, straszny ból głowy, okropne samopoczucie oraz kłucie w brzuchu. Problemy z tesciowa nadal bez zmian, jestem załamana tą sytuacja i rano oczywiście zdarzylam się popłakać.
Z dobrych wiadomości, sobotni grill udał się wyśmienicie, a wczoraj byliśmy na wycieczce w Krakowie. Przeszło 10 km nóżkami zrobione, pogoda była cudna, 30°, żałuje, że niedziela sie juz skończyła.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny. No i zaczęłam dziś II trymestr, a wraz z nim, zanim ten obiecany dopływ energii, straszny ból głowy, okropne samopoczucie oraz kłucie w brzuchu. Problemy z tesciowa nadal bez zmian, jestem załamana tą sytuacja i rano oczywiście zdarzylam się popłakać.
Z dobrych wiadomości, sobotni grill udał się wyśmienicie, a wczoraj byliśmy na wycieczce w Krakowie. Przeszło 10 km nóżkami zrobione, pogoda była cudna, 30°, żałuje, że niedziela sie juz skończyła.

To stres! Nie pozwól by wplywal na Twoja ciążę!

To kłucie to moze też wynikać z dłuższego spaceru. Ja często mam na drugi dzień bóle brzucha, jak dzień wczesniej porobie więcej rzeczy

To stres! Nie pozwól by wplywal na Twoja ciążę!

Na samą myśl o dalszym wspólnym mieszkaniu łzy ciekną mi po policzku. Dzisiaj od samego rana jeździmy po salonach z łazienkami i kuchniami, musimy przyspieszyć tą budowę bo wykończę się psychicznie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To kłucie to moze też wynikać z dłuższego spaceru. Ja często mam na drugi dzień bóle brzucha, jak dzień wczesniej porobie więcej rzeczy

Też mi się tak wydaje, bo już wieczorem mnie porządnie chwyciło jak się położyłam do łóżka. Uczucie jakby pękły wszystkie "wnętrzności" ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry