szarotka27
Fanka BB :)
Ja po prostu uważam, że makijaż nie jest mi potrzebny codziennie. Gdybym chciała czy np. zakrywała coś to pewnie bym się malowała, jak wyglądam źle to jasne, że się umaluje, ale jakoś nie wydaje mi się, że się zaniedbuję bo nie chodzę codziennie w makijażu ;-) Poza tym moja cera lepiej się sprawuje bez takiego codziennego miziania kosmetykami do makijażu i wystarcza jej właśnie krem i błyszczyk :-) Do pracy malowałam się codziennie bo po prostu musiałam, 8 h w PR robiło swoje i tam ciągle w biegu z masą spotkań, w szpilkach i sukienkach raczej tego wymagało. Na wesela zapisałam się do mojej makijażystki. Też lubię być pomalowana, ale nie muszę codziennie :-) Ja za to lubię i nie odpuszczę sobie paznokci u dłoni i stóp. Lubię mieć to ogarnięte :-)
@Guanta ja płaciłam 600 zł za USG i test Pappa.
@Magiczna83 ja noszę okulary i mam wrażenie, że albo mi się pogarsza wzrok albo właśnie jakoś gorzej toleruje noszenie bo w ciągu dnia potrafię je zdjąć bo mi tak jakoś nie fajnie na oczach, jakby były zmęczone.
@Guanta ja płaciłam 600 zł za USG i test Pappa.
@Magiczna83 ja noszę okulary i mam wrażenie, że albo mi się pogarsza wzrok albo właśnie jakoś gorzej toleruje noszenie bo w ciągu dnia potrafię je zdjąć bo mi tak jakoś nie fajnie na oczach, jakby były zmęczone.