reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny dzis zmarl moj dziadzius [emoji22]

Bedziemy jechali na pogrzeb ,mamy ok 600 km,dobrze ,ze moj krwiak zniknal bo bym nie mogla pojechac.
Teraz nawet nie pytam lekarza tylko jade.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O matko Funia tak mi przykro. Jejku my tyle dzis gadalysmy o tych dziadkach I stratach...a tu taka wiadomosc na koniec dnia. Wspolczuje ogromnie bo teraz caly wachlarz uczuc pewnie Ci towarzyszy :( uwazaj na siebie w podrozy i robcie przystanki na wyprostowanie nog.

Tak to w zyciu jest ze mamy tylko okreslony czas tutaj ale ja wierze ze pewnego dnia my wszyscy spotkamy sie po drugiej stronie teczy...

Wyplacz sie I badz silna dla dzieciatek!!!

reklama
U mnie z malowaniem różnie ostatnio. Jak ide na spacerek z małą czy zakupy to zazwyczaj sie nie maluje bo mi sie nie chce. Na dalsze wyjscia to tak :) Za prenatalne bede placic 415.usg plus krew. Ceny u Was widzę różne :) pewnie zalezy od regionu. U nas coś czuje kolejna noc z glowy. Mała goraczkuje od wczoraj.najgorzej noca.. musze nastawiac budziki co godzinke i sprawdzac bo ona nigdy sie nie budzi sama .czym wyzsza tym mocniej śpi...

Funia, bardzo mi przykro! Nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz! Bardzo Ci współczuje, bądź silna!

A tyle było rozmów o dziadkach dziś :(

@Magiczna
Na razie używam soczewek jak zawsze - czyli na wyjścia, bo w pracy mam okulary. Moja siostra jednak w ciąży nie mogła ich używać, a po już zupełnie nie - okulista stwierdził u niej zespół suchego oka, czy coś takiego.

Makijaż - mimo naczynek i przebarwień mam zawsze minimalny, trochę pudru i tusz do rzęs. Nie umiem i nie lubię się malować. Paznokcie lubię mieć zrobione, ale ostatnio zbyt leniwa jestem.

@kass.es ja tak samo, zupełnie bezpodstawnie myślę o dziewczynce. Będę zaskoczona jak będzie chłopiec...

Ja nosze soczewki non stop, mam okulary ale w lecie tylko soczewki ze względu na mozliwosc ubrania okularów przeciwsłonecznych (nie mam korekcyjnych przeciwsłonecznych). Sa jakies przeciwskazania?
Paznokcie robie sobie średnio co dwa tygodnie, stopy co trzy, ale moj komfort jest taki ze sama sobie robie hybrydy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Magiczna
Na razie używam soczewek jak zawsze - czyli na wyjścia, bo w pracy mam okulary. Moja siostra jednak w ciąży nie mogła ich używać, a po już zupełnie nie - okulista stwierdził u niej zespół suchego oka, czy coś takiego.

Makijaż - mimo naczynek i przebarwień mam zawsze minimalny, trochę pudru i tusz do rzęs. Nie umiem i nie lubię się malować. Paznokcie lubię mieć zrobione, ale ostatnio zbyt leniwa jestem.

@kass.es ja tak samo, zupełnie bezpodstawnie myślę o dziewczynce. Będę zaskoczona jak będzie chłopiec...

Aha.... i ja bede zaskoczona jak będzie ale dziewczynka ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzis zmarl moj dziadzius [emoji22]

Bedziemy jechali na pogrzeb ,mamy ok 600 km,dobrze ,ze moj krwiak zniknal bo bym nie mogla pojechac.
Teraz nawet nie pytam lekarza tylko jade.

Współczuje :( bardzo smutna wiadomość. Trzymaj się i pamiętaj ze maleństwo teraz jest najważniejsze wiec uważaj na siebie.

Wyrazy współczucia. Ja pochowałam jedynego dziadka rok temu, poległ w walce z rakiem. Cieszyłam się tylko, że życie oszczędziło mu dalszego cierpienia, bo od wielu dni był na lekach ala morfina żeby go nie bolało. Dla mnie najgorsza była Wigilia bez niego. On zawsze scalał naszą rodzinę, zapraszał wszystkich do siebie i "prowadził" wieczór. Na pogrzebie płakałam tak, jak jeszcze nigdy w życiu :-( :(

reklama
@funia bardzo mi przykro.

Makijaż - Noe wychodzę bez, tzn oczy zawsze muszę mieć umalowane, po domu raczej też się maluje, źle bym się czuła jakbym się nie umalowala "taka chora"

Hybrydy robię sama ale ostatnio zebrać się nie mogę bo moja gwiazda chodzi spać ostatnio między 9-10 i potem już mi się nie chce (ale stopy zrobione bo szybciej się robi :-D)

Kosmetyki Rossmanna ogólnie mają super skład ja polecam jeszcze serię Alterra tez nie ma tyle tego badziewia w sobie
Ogólnie od dawna staram się ogarniać kosmetyki z dobrym składem tak samo jak patrzę na skład jedzenia, już mi jakoś w nawyk weszło

Tyle tego było że już nie pamiętam co miałam jeszcze pisac

Do góry