reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
To tak jak i ja. Jak wychodzimy na jakieś większe spotkanie albo idę do lekarza albo mam coś ważniejszego ;-) ale ja ogólnie nie przepadam za malowaniem, także... :) do pracy malowałam się codziennie, teraz nie muszę ;) czasami zarzucę tylko krem i pomadkę/błyszczyk :)
Ja identycznie

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

reklama
Ja się maluje codziennie i akurat z tego nie zamierzam rezygnować :) Makijaż sprawia mi przyjemność, lubię dobrze wyglądać nawet jak siedze w domu :) Mysle że podkłady, pudry itd nie zaszkodzą ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja się nie boję że zaszkodzą tylko z lenistwa [emoji51]

Ja też odkąd jestem na l4 to maluje się od wielkiego dzwonu [emoji3] Kiedyś robiłam to codziennie.. A teraz mi się zwyczajnie nie chce.
Pytałam Tz czy nie ma nic przeciwko, że tak zaniedbalam się pod tym względem [emoji23] mówił,że wszystko ok i i tak jestem śliczna [emoji23]

No to po co tracić kosmetyki [emoji23]

Ja musze sie malowac,bo mnie wysypalo w tej ciazy jak jakos nastolatke...:crazy: tez mam Palmers brat mi z Pl przywiozl:cool2: mam pytanko ma moze ktoras z was problem z zylakami?
Ja mialam przed 1 ciaza i po 2 ciazy robilam piankowanie - ok 5-6 lat wstecz. Do tej pory odpukac nic mi nie wrocilam. Ale robilam caly pion na prawej nodze.

Ja musze sie malowac,bo mnie wysypalo w tej ciazy jak jakos nastolatke...:crazy: tez mam Palmers brat mi z Pl przywiozl:cool2: mam pytanko ma moze ktoras z was problem z zylakami?

Hej aneczka

Ja niestety mam zylaki na nogach I sporo pajaczkow ale to wszystko juz mam od wczesnych lat. teraz jakos ciagle mi chodzi po glowie czy powinnam lykac dziecieca dawke aspiryny na rozrzedzenie krwi by zapobiec zatorom/zawalom bo jestem obciazona genetycznie....ale tutaj jakos mi nikt tego nie poleca bo wyniki na trombofilie wyszly dobre...

Cos robisz lub robilas w poprzedniej ciazy na te zylaki?

Co do malowania to mialam podbnie jak wiekszosc, odkad na zwolnieniu przestalam w domu sie malowac ale nie wyjde bez makijazu a ze jest to rzadko tak wiec niewiele sie maluje.

Zauwazylam za to ze jakos gorzej oczy toleruja moje soczewki... nawet po zdjeciu I spaniu mialam wrazenie ze spalam w soczekwach bo oczy lekko jak za mgla.... czy ma ktoras podobnie?

Magiczna83 ja przed ciaza nosilam zamiennie soczewki z okularami a teraz jakos nie chce mi sie grzebac w oczach i nosze tylko okularki :p co do malowania to kiedys codziennie do pracy byl makeup a teraz tez tylko jak gdzies wychodze bo nie chce mi sie codziennie mazac :p a na brzuchol tez mam babydream z rossamana :)

Ja też odkąd jestem na l4 to maluje się od wielkiego dzwonu [emoji3] Kiedyś robiłam to codziennie.. A teraz mi się zwyczajnie nie chce.
Pytałam Tz czy nie ma nic przeciwko, że tak zaniedbalam się pod tym względem [emoji23] mówił,że wszystko ok i i tak jestem śliczna [emoji23]

No to po co tracić kosmetyki [emoji23]
Hehe dobre

reklama
Magiczna83 ja przed ciaza nosilam zamiennie soczewki z okularami a teraz jakos nie chce mi sie grzebac w oczach i nosze tylko okularki :p co do malowania to kiedys codziennie do pracy byl makeup a teraz tez tylko jak gdzies wychodze bo nie chce mi sie codziennie mazac :p a na brzuchol tez mam babydream z rossamana :)

Dzieki Caryca!

Zobacz jak L4 rozleniwia, tez na codzien okularki i zero makijazu ;) no szkoda ze rossamana u mnie nie ma...

Do góry