reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
To tak jak i ja. Jak wychodzimy na jakieś większe spotkanie albo idę do lekarza albo mam coś ważniejszego ;-) ale ja ogólnie nie przepadam za malowaniem, także... :) do pracy malowałam się codziennie, teraz nie muszę ;) czasami zarzucę tylko krem i pomadkę/błyszczyk :)
Ja identycznie

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji172]

reklama
Ja się maluje codziennie i akurat z tego nie zamierzam rezygnować :) Makijaż sprawia mi przyjemność, lubię dobrze wyglądać nawet jak siedze w domu :) Mysle że podkłady, pudry itd nie zaszkodzą ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja się nie boję że zaszkodzą tylko z lenistwa [emoji51]

Ja też odkąd jestem na l4 to maluje się od wielkiego dzwonu [emoji3] Kiedyś robiłam to codziennie.. A teraz mi się zwyczajnie nie chce.
Pytałam Tz czy nie ma nic przeciwko, że tak zaniedbalam się pod tym względem [emoji23] mówił,że wszystko ok i i tak jestem śliczna [emoji23]

No to po co tracić kosmetyki [emoji23]

Ja musze sie malowac,bo mnie wysypalo w tej ciazy jak jakos nastolatke...:crazy: tez mam Palmers brat mi z Pl przywiozl:cool2: mam pytanko ma moze ktoras z was problem z zylakami?
Ja mialam przed 1 ciaza i po 2 ciazy robilam piankowanie - ok 5-6 lat wstecz. Do tej pory odpukac nic mi nie wrocilam. Ale robilam caly pion na prawej nodze.

Ja musze sie malowac,bo mnie wysypalo w tej ciazy jak jakos nastolatke...:crazy: tez mam Palmers brat mi z Pl przywiozl:cool2: mam pytanko ma moze ktoras z was problem z zylakami?

Hej aneczka

Ja niestety mam zylaki na nogach I sporo pajaczkow ale to wszystko juz mam od wczesnych lat. teraz jakos ciagle mi chodzi po glowie czy powinnam lykac dziecieca dawke aspiryny na rozrzedzenie krwi by zapobiec zatorom/zawalom bo jestem obciazona genetycznie....ale tutaj jakos mi nikt tego nie poleca bo wyniki na trombofilie wyszly dobre...

Cos robisz lub robilas w poprzedniej ciazy na te zylaki?

Co do malowania to mialam podbnie jak wiekszosc, odkad na zwolnieniu przestalam w domu sie malowac ale nie wyjde bez makijazu a ze jest to rzadko tak wiec niewiele sie maluje.

Zauwazylam za to ze jakos gorzej oczy toleruja moje soczewki... nawet po zdjeciu I spaniu mialam wrazenie ze spalam w soczekwach bo oczy lekko jak za mgla.... czy ma ktoras podobnie?

Magiczna83 ja przed ciaza nosilam zamiennie soczewki z okularami a teraz jakos nie chce mi sie grzebac w oczach i nosze tylko okularki :p co do malowania to kiedys codziennie do pracy byl makeup a teraz tez tylko jak gdzies wychodze bo nie chce mi sie codziennie mazac :p a na brzuchol tez mam babydream z rossamana :)

Ja też odkąd jestem na l4 to maluje się od wielkiego dzwonu [emoji3] Kiedyś robiłam to codziennie.. A teraz mi się zwyczajnie nie chce.
Pytałam Tz czy nie ma nic przeciwko, że tak zaniedbalam się pod tym względem [emoji23] mówił,że wszystko ok i i tak jestem śliczna [emoji23]

No to po co tracić kosmetyki [emoji23]
Hehe dobre

reklama
Magiczna83 ja przed ciaza nosilam zamiennie soczewki z okularami a teraz jakos nie chce mi sie grzebac w oczach i nosze tylko okularki :p co do malowania to kiedys codziennie do pracy byl makeup a teraz tez tylko jak gdzies wychodze bo nie chce mi sie codziennie mazac :p a na brzuchol tez mam babydream z rossamana :)

Dzieki Caryca!

Zobacz jak L4 rozleniwia, tez na codzien okularki i zero makijazu ;) no szkoda ze rossamana u mnie nie ma...

Do góry