reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Bardzo mądrze napisane :) wyjątkiem są sytuacje gdy coś się dzieje. Wtedy najlepiej odrazu na IP bądź do gina.
A ty kiedy masz wizytę ? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dopiero 24 maja. Czekam właśnie na trzeci wynik bety i nie mogę się doczekać

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

reklama
Dzięki za odpowiedź dziewczyny, naprawdę doceniam głos rozsądku, którego mi trochę zaczyna brakować :p

To normalne [emoji1] ja sama najchętniej bym już poszła. Ale nie chce iść za wcześnie znów by nie przezywać, że nie ma serca i na pewno już nie będzie itd. Wole iść jak już wszystko powinno być ładnie widać. A i tak się zastanawiam czy nie idę za wcześnie to będzie 6t 3d

Dopiero 24 maja. Czekam właśnie na trzeci wynik bety i nie mogę się doczekać

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

Trzymam kciuki za wynik i daj znać jaki jest :) to jak pójdziesz na wizytę w którym tc już będziesz ? Ja tez się zastanawiam czy jednak za wcześnie się nie zapisałam :/ niby już w ciąży byłam ale wtedy to latałam od samego pozytywnego testu i tylko stresu się najadłam tyle, że szkoda gadać.

To normalne [emoji1] ja sama najchętniej bym już poszła. Ale nie chce iść za wcześnie znów by nie przezywać, że nie ma serca i na pewno już nie będzie itd. Wole iść jak już wszystko powinno być ładnie widać. A i tak się zastanawiam czy nie idę za wcześnie to będzie 6t 3d

U mnie wypadnie wizyta o tydzień ciąży później. Nie ma reguły najpóźniej chyba w 9tc jest [emoji173]

U mnie wypadnie wizyta o tydzień ciąży później. Nie ma reguły najpóźniej chyba w 9tc jest [emoji173]

Przy starszej córce u mnie serducho i zarodek było dopiero w 10tyg. Wcześniej było podejrzenie pustego jaja płodowego. Beta ładnie rosła, ale od 5tc był tylko sam pęcherzyk. Lekarz w końcu mnie na czyszczenie macicy skierował. Zgłosiłam się na zabieg do szpitala rano, zbadali mnie, pobrali krew i na końcu zrobili usg, a tu zarodek z serduszkiem :) powiedzieli, że czasem tak się zdarza, że późno wszystko się pojawia. Dlatego najlepiej czekać do 10tc potem już ponoć nic się nie pojawi.

Za to z drugą w 5t 6d już była pulsująca kropka . Tak jak napisałaś to sprawa bardzo indywidualna.

Kate widzisz inna historia ciazy to i inne leczenie. Dobrze ze mamy takich dobrych lekarzy :)

Nina witaj ;) współczuje straty na tak późnym etapie ;( światełko dla Amelki.

Mamaincognito gratuluje ;)

Ann trzymam za was kciuki tym razem musi byc wszystko dobrze [emoji8]

Lake morfologia i mocz raz w miesiącu miałam zlecana ;) myśle ze teraz tak samo będzie ;)

Lisianna wydaje mi sie ze nie ma sensu zaczekaj cierpliwie do 15 ;)

Męczą mnie mdłości eh...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

wizyte mam na piątek nawet na nfz sie udało ale zobace co za lekarz bo z córką chodziłam w innym mieście do lekarza a teraz chciałam coś bliżej a i tamten był niespecjalny. A jak obliczacie to który to dzien ciazy? moja data ostatniej om to 16 marzec

reklama
Do góry