reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja bym obserwowala jakby bole doszly to od razu sprawdzic
A bierzesz cos dopochwowo @Guanta? Bo tak się czesto zdarza przy luteinie dopochwowej

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

reklama
Czy takie delikatne czerwone niteczki krwi w jasnym, mlecznym śluzie to powód do zmartwień? :( (wybaczcie doslownosc) Nic mnie nie boli, podczas wizyty u gina w piatek bylo ok, ale troche sie zestresowalam teraz.

Masz możliwość chociaż telefonicznie skonsultować to z lekarzem ?
Sadze ze to nic takiego ale lepiej żeby on ci to powiedział [emoji5]

Ja 28 skonczone więc wielkiej różnicy nie ma [emoji13] i pierwsza ciąża

p19u3e3kypv8wdqj.png
W drugiej ciąży byłam jak miałam 27 i już mnie wtedy bardzo męczyła, w pierwszej 20 lat i mega różnica. Ale za to jeśli chodzi o taką dojrzałość do dziecka to też była wielka różnica, wydaje mi się że to przez wiek, ale czasem mam myśli że to może tez dlatego że to drugie to już innaczej

Dziewczyny Mam nadzieje ze powtorzycie temat wanienek, wozkow, lozeczek i zabawek za pare miesiecy bo dla mnie to nowosc podobnie jak dla Kejki I Dreams a chce o tym myslec kiedy poczuje sie bezpieczniej.

O dziwo po ciezkim weekendzie, dzis czuje sie odpukac bardzo dobrze. Malo tego doszlam do wniosku ze ja plamie rowno co miesiac czyli w 4, 8 I 12 tygodniu I troche mnie to uspokoilo....

Guanta a ktory to Twoj tydzien moze masz podobnie. Moze to znak ze trzeba zwolnic tempo zycia. Jesli sie nasili to lec na IP.

Dziewczyny Mam nadzieje ze powtorzycie temat wanienek, wozkow, lozeczek i zabawek za pare miesiecy bo dla mnie to nowosc podobnie jak dla Kejki I Dreams a chce o tym myslec kiedy poczuje sie bezpieczniej.

O dziwo po ciezkim weekendzie, dzis czuje sie odpukac bardzo dobrze. Malo tego doszlam do wniosku ze ja plamie rowno co miesiac czyli w 4, 8 I 12 tygodniu I troche mnie to uspokoilo....

Guanta a ktory to Twoj tydzien moze masz podobnie. Moze to znak ze trzeba zwolnic tempo zycia. Jesli sie nasili to lec na IP.
Dla mnie nowość ale to ja zapoczatkowalam temat i chce kupic wanienke [emoji13]

p19u3e3kypv8wdqj.png

reklama
Oooo widzę już tematy o wanienkach i wózkach [emoji3]
Ja jeszcze tym tematem się nie interesuje...
Chociaż dziś byłam w pepco i takie śliczne są te malutkie ciuszki [emoji3]

W ogóle koleżance pokazywałam zdjęcie usg z 12tc ... i powiedziała, że ona widzi siusiaka [emoji3] Hmmm... no nie wiem, tak się przyglądam i sama nie wiem...

1498485326-aaaaaa.jpeg

To chyba nie siusiak [emoji3] Co myślicie?

Do góry