reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@dreams tak trzymaj!
Takie przyszłościowe rozmowy na forum pomagają być dobrej myśli.

Zjadłam jabłko, nie dość, że zaczęło mnie mdlić jeszcze bardziej to wzdęło mnie niemal natychmiast. [emoji849]
Ale ja tym mdłościom tak naprawdę jestem bardzo wdzięczna. Uspokajają mnie, he, he [emoji6]

@Lovi ja tam na zdjęciu nic nie widzę zdradzającego płeć.
Ja w ogóle nie mogę owoców ani soków owocowych

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

reklama
Ja też dziś zaliczylam pierwszy raz porcelane, dziś 13t1d [emoji3] mam nadzieję, że to tylko z powodu gorzkiej nospy [emoji3] A nie,że... mój organizm zorientował się że jest w ciąży [emoji23] szybko strasznie [emoji23]

To nie jest wcale pocieszajace ;) ale mysle ze to moze faktycznie po goryczy no spy ;)

@Ann90 a ja mam wrecz przeciwnie, tyle pryszczy na czole, podbrudku I ramionach jeszcze nie mialam! ;)
Ja tak samo, normalnie trądzik młodzieńczy :-D wróciłam do domu, masakra tak mnie muli że już nie wiem co ze sobą zrobić... Ale w sumie to dobry znak ;-)
Ja czekam z zakupami na poznanie płci, wierzę że będzie dobrze bo innych myśli nie dopuszczam do głowy.

Ja mam to szczęście, że jeszcze ani raz nie "zaliczyłam porcelany" [emoji16]
Zmęczenie jakby się zmniejszyło, najgorszej znoszę czas w pracy, nie wiem jak to jest, że jak przekraczam próg salonu, czuje się ledwo żywa a w domu wracam do żywych - przecież ja lubie swoją prace [emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam! a ja dzisiaj tragedia cały czas mi nie dobrze, mdłości i senność, pół dnia w łóżku przeleżałam a to już 13 tydz 2 dzień! apetytu zero, jem aby jesc a i tak mi nie dobrze, zero zachcianek! JA CHCE JAKIES CIĄŻOWEJ ZACHCIANKI! niech to nawet będzie ogórek kiszony z czekoladą ale niech będzie.

Póki co epizodów juz nie ma. Lekarz powiedzial, ze mam obserwować. Teraz za to mecza mnie mdlosci. Na wieczór. No cudownie

reklama
Do góry