reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dodam ze mała nienawidziła kąpieli w wanience i zawsze był ryk i stres. Ona się stresowała ja się stresowałam mąż się stresował. Wzięłam ja do wanny i jak ręka odjął, jakby mi dziecko podmienili [emoji6]

reklama
Ja użyłam wanienki może trzy razy potem już kapalam się z mała razem w wannie a jak nauczyła się siedzieć to sadzalam ja w wannie na gabce.
Na szczęście mamy w domu wanne [emoji5]

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Dodam ze mała nienawidziła kąpieli w wanience i zawsze był ryk i stres. Ona się stresowała ja się stresowałam mąż się stresował. Wzięłam ja do wanny i jak ręka odjął, jakby mi dziecko podmienili [emoji6]
Ja to w szpitalu nienawidziłam jak mi dziecko myły, bo też młoda ze stresem, ja ze stresem

Oj tak, stelaz do wanienki obkwiazkowo! Ja na poczatku nie mialam i stawialismy na krzeslach. Plecy myslalam, ze mi odpadna. Niby kapiel trwa chwile ale masakra byla. Ze stelazem niebo, a ziemia.

Tez nie patrzyłam na wanienki, jakoś ten zakup mniew ogóle "nie jara" ;) najbardziej jednak kręcą mnie wózki i ubranka, jak juz poznam płeć. Pozbyliśmy się przewijaka i teraz żaluję, bo był fajny i bardzo przydatny,a teraz trzeba będzie szukać nowego. Przede wszystkim to kremu na rozstępy musze poszukać (pewnie znów padnie na Babydream), skoro mi brzuch w takim tempie rośnie. Tydzień temu nie było go widać, a po weekendzie mam jak na końcówce czwartego m-ca, a nie na początku 3-ciego.

Tez nie patrzyłam na wanienki, jakoś ten zakup mniew ogóle "nie jara" ;) najbardziej jednak kręcą mnie wózki i ubranka, jak juz poznam płeć. Pozbyliśmy się przewijaka i teraz żaluję, bo był fajny i bardzo przydatny,a teraz trzeba będzie szukać nowego. Przede wszystkim to kremu na rozstępy musze poszukać (pewnie znów padnie na Babydream), skoro mi brzuch w takim tempie rośnie. Tydzień temu nie było go widać, a po weekendzie mam jak na końcówce czwartego m-ca, a nie na początku 3-ciego.
Zazdroszczę brzuszka mój nie jest jakoś bardzo widoczny, schudłam przez problemy gastryczne. Na wanienke jestem konkretnie nastawiona, a wozek to temat rzeka i kupię pod koniec bo nie bede miala gdzie go trzymać

p19u3e3kypv8wdqj.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Ja miałam super matę i karuzelę Link do: Fisher-Price, mata gimnastyczna, Przyjaciele z lasu tropikalnego i takie Link do: FISHER PRICE Karuzela RAINFOREST + PILOT K3799 i było naprawdę super a niestety sprzedałam :( ale jak ktoś będzie szukał to polecam ;)

reklama
Fajnie się was czyta dziewczyny, śmiać mi się chce, bo ja pojęcia nie mam co dla dziecka potrzebne.
Wanienka ok, ale stelaż? Przewijak?
Jestem ciemnota, ale cieszę się, że tu jesteście to mnie doedukujecie. [emoji12]
Ale i tak planuje zająć się takimi zakupami po 20 tygodniu.

Do góry