reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
mi chodzi konkretnie o tę bo boję się wyślizgiwania ;)
tak to wydaje się fajna, tylko ja miałam wrażenie że tak dokładnie córci nie domyję, testowaliśmy wanienkę profilowaną (ta najgorsza była), lezaczki i gąbkę i u nas się nie sprawdziło, młodszej się strasznie ulewało więc kąpana była codziennie

reklama
tak to wydaje się fajna, tylko ja miałam wrażenie że tak dokładnie córci nie domyję, testowaliśmy wanienkę profilowaną (ta najgorsza była), lezaczki i gąbkę i u nas się nie sprawdziło, młodszej się strasznie ulewało więc kąpana była codziennie
domyje się, tylko bardzo dużo wody trzeba nalać ;) ja znam pozytywne komentarze od mam, więc wierzę w nią i dla mnie priorytetem jest ta siateczka :) ale wiadomo ile osob tyle opinii, zobaczę co sama będę myśleć jak wyprobuję :p

Hej mamuski :-) my bylismy na weekend u rodzicow wiec troche zregenerowalam sily, bo corka biegala za babcia, a mama miala wolne. Wczoraj nawet pospalam do 10 :-D

Ja do kapieli uzywalam gabke do wanienki i super sie sprawdzala. Nie bylo opcji poslizgniecia. Dostalismy tez lezaczek do wanienki ale to byla porazka. Uzylam tylko raz. Wanienki profilowanej tez nie polecam. Znajoma miala i byla bardzo niezadowolona. Tej z fp nie znam wiec sie nie wypowiem ;-)

Jak liczycie zakonczenie pierwszego trymestru? 13 tyg i 1 dzien? Czy 14 tyg i 1 dzien?

reklama
Hej mamuski :-) my bylismy na weekend u rodzicow wiec troche zregenerowalam sily, bo corka biegala za babcia, a mama miala wolne. Wczoraj nawet pospalam do 10 :-D

Ja do kapieli uzywalam gabke do wanienki i super sie sprawdzala. Nie bylo opcji poslizgniecia. Dostalismy tez lezaczek do wanienki ale to byla porazka. Uzylam tylko raz. Wanienki profilowanej tez nie polecam. Znajoma miala i byla bardzo niezadowolona. Tej z fp nie znam wiec sie nie wypowiem ;-)

Jak liczycie zakonczenie pierwszego trymestru? 13 tyg i 1 dzien? Czy 14 tyg i 1 dzien?
Wg mnie 13. Ale sama nie wiem. Wcześniej mówiłam ze np. dzisiaj zaczynam 13tc ale teraz mówię tak jak suwak pokazuje 12tc, a nie do przodu. Pogmatwane to jest

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Do góry