reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja już nawet wiem jaki kupię [emoji6]

Hej mamuski :-) my bylismy na weekend u rodzicow wiec troche zregenerowalam sily, bo corka biegala za babcia, a mama miala wolne. Wczoraj nawet pospalam do 10 :-D

Ja do kapieli uzywalam gabke do wanienki i super sie sprawdzala. Nie bylo opcji poslizgniecia. Dostalismy tez lezaczek do wanienki ale to byla porazka. Uzylam tylko raz. Wanienki profilowanej tez nie polecam. Znajoma miala i byla bardzo niezadowolona. Tej z fp nie znam wiec sie nie wypowiem ;-)

Jak liczycie zakonczenie pierwszego trymestru? 13 tyg i 1 dzien? Czy 14 tyg i 1 dzien?

ja bym chyba liczyła 14tyg i 1 dzień...ogólnie to na 3 miesiące przypada 13,5tygodnia, ale wiadomo ze w srawach ciażowych to to wszystko nie do końca tak wygląda ;)

reklama
Zobaczę co mi apka na telefonie pokaże za tydzień [emoji6]

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Och dziewczyny mam dzisiaj potworny dzień. Mimo że poszłam wczoraj na 40 min żwawego spaceru obudziłam się o 4 nad ranem i już zasnąć nie mogłam. Jestem nieprzytomna, mdli mnie, a ja muszę mieć dużo cierpliwości, bo przychodzą do mnie staruszkowie i marudzą... nie wiem jak dzisiaj w pracy wytrzymam, dziś mam ochotę rzucić wszystko i iść do domu [emoji30]

Och dziewczyny mam dzisiaj potworny dzień. Mimo że poszłam wczoraj na 40 min żwawego spaceru obudziłam się o 4 nad ranem i już zasnąć nie mogłam. Jestem nieprzytomna, mdli mnie, a ja muszę mieć dużo cierpliwości, bo przychodzą do mnie staruszkowie i marudzą... nie wiem jak dzisiaj w pracy wytrzymam, dziś mam ochotę rzucić wszystko i iść do domu [emoji30]
Dzisiaj chyba taki dzień, ja ostatnio czułam się już lepiej i dziś od wyjścia z domu do pracy jak zaczęło mnie mulić tak cały czas mnie męczy...

Kejka współczuję naprawdę z całego serca. Do której się męczysz?

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Hej dziewczyny ! ;) u nas niedziela po za domem, obiad u mamuśki i wieczorny grill u znajomych, robienie posiłków miałam z głowy ;)

Wanienkę mamy najzwyklejsza z najzwyklejszych i mycie noworodka to pikus w porównaniu do ruchliwej 6-9 miesieczniaczki [emoji23] na około powódź, a w wanience prawie pusto [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja użyłam wanienki może trzy razy potem już kapalam się z mała razem w wannie a jak nauczyła się siedzieć to sadzalam ja w wannie na gabce.

Do góry