reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Co do spania-moja córka zaczęła wykazywać się ludzkimi odruchami i przesypia prawie cała noc (a ma 2 lata i większość nocy budziła się min 3 razy) [emoji6]

Ja już nie mam żadnych dolegliwości, czasem boli mnie głowa ale da się przeżyć.
Mój mąż chyba trochę zaczął panikować, dziwnie się zachowuje ostatnio,jakieś głupie pomysły przychodzą mu do głowy.
Ma jakaś dziwna obsesje ze jak mu coś maleńkiego,ledwo-słyszalnego zaczyna stukać w samochodzie to najchętniej rozebrał by cały samochód i naprawił to stukanie.
Kupił nowy samochód do pracy i jakoś wcale się nie cieszy. Pewnie mu coś stuka.
Ja jestem zdania ze mężczyźnie należy pozwolić żeby sobie robił co tam chce a jak spierniczy to niech naprawia.

Kurczę u nas (UK) pogoda się trochę popsuła, jest co najwyżej 20 stopni a szkoda bo chciałam sobie nogi doopalac a i mała ma frajdę w basenie [emoji6]

Dziewczyny jak się zmobilizować żeby coś zrobić ?!!!
Mam tyle do roboty,a siedzę i spamuje nasze forum [emoji12][emoji12][emoji5][emoji5]

reklama
Ja nocy nie przespałam, nic a nic [emoji20] a serce to mi wali od wczoraj jakby miało zarar wyskoczyć. Albo mi się chce spać cały dzień, albo nie śpię nic. Rozwala mnie to totalnie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjjj a dlaczego tak ?
Ja kiedyś byłam strasznym spiochem [emoji3] jak miałam dzień wolny to potrafilam wstać o 12/13.
A teraz w ciąży coś mi się porobiło i... wstaje tak wcześnie rano... razem z Tz [emoji85]

Tak w ogóle to przed chwilą zwróciłam nospe. Super.
Muszę wybrać się do apteki, po nospe w tabletkach powlekanych, bo ta gorycz powoduje u mnie odruchy wymiotne... bleeeeee [emoji33]

@dreamscometrue prawie 10 ;) i oprócz dyskomfortu zoladkowego od czasu do czasu nie ma większej tragedii i oby tak zostalo.
Zazdroszczę [emoji23] chociaż i tak znam osoby które codziennie po parę razy więc i tak nie mam najgorzej....

f2w33e3k7fvoiiol.png
10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji172]

Chciałam kupić wanienkę z fisher price online i kurna nigdzie nie ma [emoji52] p.s. znowu suwaczek mi szwankuje, 12tc dziś [emoji106]

f2w33e3k7fvoiiol.png

Chciałam kupić wanienkę z fisher price online i kurna nigdzie nie ma [emoji52] p.s. znowu suwaczek mi szwankuje, 12tc dziś [emoji106]

f2w33e3k7fvoiiol.png
Mi osobiście było najwygodniej myć bez żadnych wkładek itd, chociaż najczęściej na początku kąpaliśmy we dwoje a potem to już była działka tatuśka i tak do tej pory zostało ;)

reklama
Do góry