reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
A jak wasze dzieci przyjely wkadomosc o rodzenstwie?

U mnie starsza plakala i absolutnie nie byla zadowolona. Stwierdzila ze jest ona za stata na takie male rodzenstwo [emoji23][emoji23][emoji23]
Mlodsza za to non stop caluje mi brzuch i pokazuje w sklepie pieluszki i dzialy dla bobasow.

reklama
Moja 4-latka nie może się doczekać rodzeństwa. Non stop udaje,ze robi mi usg ;)
my, choć o ciąży wiemy od 7 czerwca, dopiero dziś powiedzieliśmy rodzinie. Moja mama się obraziła! Że jak to?, że powinnam była dzwonić jak tylko mi te dwie kreski na teście wyszły! Autentyk śmiertelna obraza...eh.

Starsza zamarudzila że już wogole spokoju nie będzie miała, młodsza szukała przez pępek dzidziusia ale narazie jeszcze nie wie o co chodzi. U nas też przy dwóch dziewuchaxh chłopak by się przydał

Troszke zmienię temat - kłucie, jak igiełkami na wysokości pępka po lewej, prawej stronie i czasem na srodku... coś niepokojącego czy normalnego? Zjadłam lody dwie godziny temu, teraz 15 dag czereśni.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ja bym chciała drugą córcię. Oj bardzo. Ale gdzieś tam w głębi czuję, że będzie synek. Ciekawe, czy mam 6-ty zmysł ;)
Też jestem nerwowa. I cały czas się boję o ciążę. 1,5 roku się staraliśmy, jakby coś się stało...wolę nie myśleć...

Troszke zmienię temat - kłucie, jak igiełkami na wysokości pępka po lewej, prawej stronie i czasem na srodku... coś niepokojącego czy normalnego? Zjadłam lody dwie godziny temu, teraz 15 dag czereśni.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
albo minie albo bedzie lecialo jedna lub druga strona :D

reklama
Ale na takiej wysokości nie jest źle? Bo gdzies wyczytałam, że jak kłuje na srodku brzucha to od razu do lekarza [emoji52]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
wez nospę ewentualnie. nie dajmy się zwariować dziewczyny. gdybyś zwijała się z bólu to na IP, albo jak dlugo nie będzie mijac, ale narazie myślę bez paniki

Do góry