reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
w tym roku skoncze /bede miała 33 i nie mam zleconego zadnego z tych testów. Gin podała mi taka informacje bo jestem nie dowiarkiem i kilkakrotnie się jej dopytywałam czy na pewno ok. może odebrala to ze jej nie wierze ufam czy cos takiego. Mój maz mowi ze skoro na usg jest ok to trzeba zawierzyć Panu Bogu ze Malenstwo jest zdrowe zgadzam się z Nim. Szkopól w tym ze jestem urodzona pesymistka z nutka optymizmu przypraiona szczypta realizmu;)

Zapomniałam... Dziś wyjątkowo do pracy podjezdzalam autobusem, no i weszłam do tego autobusu, kupiłam bilet u kierowcy odwracam się a tam tłumy wszystjie miejsca zajęte, a że to było rano i mnie mulilo to sobie myślę że niezła podróż będzie na stojąco, gdy tak sobie rozmyślalam to nagle słyszę panią która mnie szturcha i się uśmiecha "proszę niech Pani sobie siądzie" i w tym momencie nie wiedziałam czy się cieszyć że są mili ludzie na tym świecie czy płakać że zaczęłam trzeci miesiąc i już tak po mnie widać...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapomniałam... Dziś wyjątkowo do pracy podjezdzalam autobusem, no i weszłam do tego autobusu, kupiłam bilet u kierowcy odwracam się a tam tłumy wszystjie miejsca zajęte, a że to było rano i mnie mulilo to sobie myślę że niezła podróż będzie na stojąco, gdy tak sobie rozmyślalam to nagle słyszę panią która mnie szturcha i się uśmiecha "proszę niech Pani sobie siądzie" i w tym momencie nie wiedziałam czy się cieszyć że są mili ludzie na tym świecie czy płakać że zaczęłam trzeci miesiąc i już tak po mnie widać...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie dziewczyny ! Pochwalcie się brzuszkami! [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja akurat dzis robilam fotke, bo tak jak w pierwszej ciazy, zamierzam cykac co tydzien zeby byla pamiatka. Takze prosze:
4e197629f0015d85a4604ff6e88ecd9f.jpg

Niestety zdjęcie zrobione tuż po obiedzie w pracy, wiec brzuszek nieco najedzony [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Tez obawiam sie nospy- w pierwszej ciazy miałam zaleconą ok 7 miesiąca codziennie do brania, ale brałam tylko doraźnie jak spinał mi sie brzuch za mocno wiec w sumie moze z 5 razy wzięłam.

Ann takie zabobony sprawdzają sie w 50% :D ja podobni pieknialam w pierwszej ciazy a pod sercem miałam córeczkę ;)

Monia w pierwszej
Ciazy dowiedziałam sie
Dokładnie w tym samym dniu czyli 12+4 ze będzie coreczka i sie potwierdziło wiec teraz liczę ze rownież sie sprawdzi ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry