reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
w tym roku skoncze /bede miała 33 i nie mam zleconego zadnego z tych testów. Gin podała mi taka informacje bo jestem nie dowiarkiem i kilkakrotnie się jej dopytywałam czy na pewno ok. może odebrala to ze jej nie wierze ufam czy cos takiego. Mój maz mowi ze skoro na usg jest ok to trzeba zawierzyć Panu Bogu ze Malenstwo jest zdrowe zgadzam się z Nim. Szkopól w tym ze jestem urodzona pesymistka z nutka optymizmu przypraiona szczypta realizmu;)

Zaufaj lekarce, i mężowi.

U mnie w rodzinie było kilka przykrych wydarzeń związanych z chorobami genetycznymi, do tego mam w tym roku 36 lat. I ciąża jest dzięki ivf.
Tak więc sytuacja zupełnie inna!
Na pewno wszystko jest w porządku z maleństwem! [emoji2]

reklama
Niestety zdjęcie zrobione tuż po obiedzie w pracy, wiec brzuszek nieco najedzony [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kass, mój najedzony i wzdęty brzuch jest 5 x większy, a ja wcale duża nie jestem [emoji23]
Jak zdążę to zdjęcie zrobię rano, bo teraz to mam wielką banię, ale to nie ciąża tylko jelita [emoji12]

Matko ja w ogóle brzucha nie mam...tzn ogólnie zawsze mialam wystajacy mimo ze do grubych nie należę ale od ciąży nic sie nie zwiększył.../znowu plamienie krwią mialam [emoji45] nie wiem ile to jeszcze potrwa...

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Fajne brzuszki macie. Jak zwleke sie z lozka to tez zrobie fotke bo poki co to ledwo zyje tak mi niedobrze.
Ja w tym roku mam 35 lat i jak na rwzie ide na badania prenatalne i gdyby lekaR sugerował te niffity to dopiero bede o tym myslec. Zycie dosc mocno mnie doswiadczylo dlatego nie wyczytuje na internecie. Mocno wierze i modle sie zeby bylo wszystko dobrze co nie znaczy ze sie nie marwie bo panikara jestem pierwsza.
Dreamsocometrue trzymaj sie kochana i odpoczywaj!

Matko ja w ogóle brzucha nie mam...tzn ogólnie zawsze mialam wystajacy mimo ze do grubych nie należę ale od ciąży nic sie nie zwiększył.../znowu plamienie krwią mialam [emoji45] nie wiem ile to jeszcze potrwa...

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Dbaj o siebie, odpoczywaj, wszystko będzie dobrze!

Mój brzuch zaczął "wystawać" jak tylko zaczęłam brać progesteron, czyli już prawie 2 miesiące.

reklama
Cześć dziewczyny [emoji4] jeśli pozwolicie dołączam do styczniowych mamusiek [emoji4] zarejestrowałam się już kilka dni temu ale jakoś nie miałam jeszcze okazji czegos skrobnąć. Widzę że wątek już jest pokaźny, chyba nie dam rady nadrobić [emoji16]
Może w skrócie coś o sobie - jestem Kasia, mam 28lat, w styczniu tego roku wyszłam za mąż no a w przyszłym roku ma przyjść na swiat nasze pierwsze dziecię [emoji4] także teraz u nas leci 10. Tydzień. Trochę mnie zaczęło przerażać dzisiaj że brzuszek już rośnie ale widzę że u Was też już zaczyna być coś widać [emoji16]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry