reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Matko ja to jestem maly hipcio przy waszych brzuszkach.

Ale mam do was pytanie..... strasznie sie scielam z moim mezem, naprawde wyszlam z siebie, zaczelam sie trzasc z tych nerwow a teraz sie boje o malenstwo... matko jaka ja glupia I te emocje ktore wziely gore... byly niepotrzebne. Kurcze powiedzcie ze bedzie wszystko ok....

reklama
Czesc kasia2309 :) Witamy w naszym babińcu :)

A teraz ja pokaze Wam swoj brzuchol :) wybaczcie jakość zdjęcia
_20170622_220634.JPG

Załączniki

• _20170622_220634.JPG
    _20170622_220634.JPG
    411,7 KB · Wyświetleń: 404
Cześć stycznióweczki :) właśnie do Was dołączyłam. Mam nadzieję, że będziemy tworzyć fajną ekipę, nawet jeszcze po urodzeniu dzieci :) Kiedy 5lat temu byłam w pierwszej ciąży, też zapisałam się do takiej grupy i ona przetrwała do dziś! Obecnie większość z tych dziewczyn ma już drugiego malucha:) a na mnie przyszedł czas teraz... Tak więc to jest moja druga ciąża, dokładnie 9-ty tydzień, termin niby na 19stycznia z usg, chociaż z om bardziej 22. Mam 33 lata i 4-letnią córcię. No i męża - już od 9lat:) Czy jeszcze któraś ma taki termin?:)

Cześć stycznióweczki :) właśnie do Was dołączyłam. Mam nadzieję, że będziemy tworzyć fajną ekipę, nawet jeszcze po urodzeniu dzieci :) Kiedy 5lat temu byłam w pierwszej ciąży, też zapisałam się do takiej grupy i ona przetrwała do dziś! Obecnie większość z tych dziewczyn ma już drugiego malucha:) a na mnie przyszedł czas teraz... Tak więc to jest moja druga ciąża, dokładnie 9-ty tydzień, termin niby na 19stycznia z usg, chociaż z om bardziej 22. Mam 33 lata i 4-letnią córcię. No i męża - już od 9lat:) Czy jeszcze któraś ma taki termin?:)
Ja mam z usg 19.01, z OM 20.01 [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Kasia and Annie w naszym gronie! Tutaj sa bardzo fajne dziewczyny, chyba wiekszosc z okolic Poznania ;) a Wy skad?

Ja dodam ze z UK...

Witam nowe Styczniówki! :) Super, że do nas dołączyłyście :)
Kasiu, ja też Kasia i mieszkam blisko Ciebie bo w Jaworznie :)
W Katowicach zamierzam rodzic, w szpitalu Bonifratrów :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry