michasia30
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dziewczyny to samo, od tygodnia strasznie me męczą zaparcia i ucisk podbrzusza, ale dopóki nie mam plamień ani krwawień staram się nie panikować. Zresztą jutro mam wizytę więc stwierdziłam, że dotrwam.u mnie tez bół podbrzusza i zaparcia, także wiem co czujesz nie ma plamen to jest najważnaijesze, ale na wszelki wypadek zawsze można jechać na IP. ja na szczęscie mam wizytę za tydzien wiec jakoś moze dotrwam
Cześć dziewczyny !
Spoko ja 9t2d dopiero, tyle że wizytę mam już we wtorek
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale sierota... co ja wcisnęłam [emoji30]
To niewielka różnica między nami, to pocieszające!
Jestem wykończona po pracy, zaraz idę się położyć. Ale cieszę się bardzo, bo jednak sekretarka, którą napastowałam ([emoji6]) wysłała list do szpitala i mam już daty wizyt w szpitalu.
10.07 usg i 20.07 spotkanie z ginekologiem.
A 15.07 moja prywatna wizyta na usg prenatalne. Więc tak jak teraz muszę czekać, tak lipiec będzie obfitował w wizyty [emoji23]
Dlaczego nie mam Cię w naszym kalendarzu?[emoji5]Witam! Jestem po wizycie z usg przesiewowym. Maleństwo zdrowe nawet mięśniak zbyt nie urósł zaledwie 2 mm. Czy na tych wizytach usg gin wam tez mowila o badaniach nifty te z krwi ciężarnej za około 1900 zł. mi wspomniała bo kilka razy dopytywałam się czy Dzidzius na usg zdrowy. Jestem panikara.
Dziewczyny jak spędzacie czas wolny, ja w ogrodzie piele itp. ale nasłuchałam się i naczytałam o kleszczach i za każdym razem jak wychodzę to rozglądam się jak salona. dodam ze mój ogród jest i zalesiony i zakrzaczony tzn mamy dużo drzew owocowych i krzaków malin, porzeczek itp. zaczynam schizowac a nie powinnam po to już moja 3 ciąza a prawidłowo 4 bo jedna straciłam.
Po mału wraca mi apetyt jest jeszcze słaby ale mdłości ciut chyba mniejsze, chyba ze to dobryhumor po wizycie u gin.
Witam! Jestem po wizycie z usg przesiewowym. Maleństwo zdrowe nawet mięśniak zbyt nie urósł zaledwie 2 mm. Czy na tych wizytach usg gin wam tez mowila o badaniach nifty te z krwi ciężarnej za około 1900 zł. mi wspomniała bo kilka razy dopytywałam się czy Dzidzius na usg zdrowy. Jestem panikara.
Dziewczyny jak spędzacie czas wolny, ja w ogrodzie piele itp. ale nasłuchałam się i naczytałam o kleszczach i za każdym razem jak wychodzę to rozglądam się jak salona. dodam ze mój ogród jest i zalesiony i zakrzaczony tzn mamy dużo drzew owocowych i krzaków malin, porzeczek itp. zaczynam schizowac a nie powinnam po to już moja 3 ciąza a prawidłowo 4 bo jedna straciłam.
Po mału wraca mi apetyt jest jeszcze słaby ale mdłości ciut chyba mniejsze, chyba ze to dobryhumor po wizycie u gin.