reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
A ja znowu słyszałam że nospa może szkodzić...mimo że lekarze ja polecają

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ja też jakoś obawiam się tej nospy, mam ją w domu ale nie odważyłam się jej wziac.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja czytałam, że w 12 tc wszystkie dzieciaki są dziewczynkami [emoji3] dopiero później coś wyrasta... albo i nie.
Ja jednak bym się nie nakrecala... po co później się rozczarować :)
Ja się nie nakręcam ☺ prawdę mówiąc jest i było mi to obojętne ☺
Ale to już 13tc i 1 dzień z obliczeń dr

Super wiadomości dziewczyny [emoji3]

Ja dziś zarejstrowalam się na bebiprogram, mają fajne próbki.. w tym kocyk i teczka na badania [emoji3] super
Też się zarejestrowalam [emoji6]

f2w33e3k7fvoiiol.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Dziewczyny a któraś z Was bierze żelazo ? ??
Ja tak sorbifer durules czy jakoś tak [emoji6] jeszcze przed ciąża kazala mi brać bo mialam kiepskie wyniki. A teraz morfologia idealna, ale to pewnie dlatego, że nie miesiaczkuje, bo ogólnie mam ciężkie miesiączki....

f2w33e3k7fvoiiol.png

Ja mam brać nospe teraz codziennie 1×1 , jak brzuch boli to 2×1. No i luteinę 2×1.

Dziewczyny jak brzuch twardnieje w późniejszej ciąży czy boli to lepiej wziąść ta nospe, skurcze źle wpływają na macice... i tak jak w moim przypadku szyjka się skrócila przez nie i poród nastąpił w 24tc :)

Oczywiście że jak nic się nie dzieje to lepiej nie brać.

Lisanna wspolczuje przezyc i znieczulicy :-/
Lake super! Szybciutko poznalal plec. Ciekawe czy i ja w lipcu sie dowiem.
Moni cukierkow imbirowych nie znalazlam , generalnie nic mi nie pomaga. Dzisiaj mam ciut lepszy dzien pod tym kątem.

reklama
Ja tak sorbifer durules czy jakoś tak [emoji6] jeszcze przed ciąża kazala mi brać bo mialam kiepskie wyniki. A teraz morfologia idealna, ale to pewnie dlatego, że nie miesiaczkuje, bo ogólnie mam ciężkie miesiączki....

f2w33e3k7fvoiiol.png
A masz jakieś skutki uboczne ? wzdęcia zatwardzenia ?
Bo moja koleżanka bardzo cierpiała przez to ...

Do góry