reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Dziewczyny,
Dziś byłam u prywatnego polskiego gina, sprzęt lepszy niż w klinice, dziecko lepiej widać (168mm) i słyszałam bicie serca. [emoji4]
Będzie prowadził moją ciążę, kolejna wizyta z usg prenatalnym 15.07.
Nie mogę się doczekać!

Co do seksu to niestety biorę leki dopochwowe, i mimo że wydaje mi się, że całkiem ze mnie wypływają to jednak bardzo drażnią mego M. A prezerwatywy pod ich wpływem pękają... tak więc u nas w sypialni na razie posucha. Musimy sobie radzić manualnie [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Co do spania - zawsze spałam na brzuchu ale odkąd zaszłam w ciążę najwygodniej mi na lewym boku.

A ból krzyża mam codziennie po powrocie z pracy. 8h przed kompem, z małymi przerwami.

Dziś mamy pierwszy dzień lata (podobno będzie trwało do poniedziałku [emoji23]). Jest boskie 21 stopni, słońce świeci. zaraz idę na zakupy bo dziś grillujemy, choć u nas głównie wegetariańsko. Miłego wolnego dnia Wam życzę!

hej,
pamiętacie mnie jeszcze ?
wróciłam właśnie z USG i nadal wieści są nienajlepsze :( wg OM jestem w 8t1d, a dzidzi przy pęcherzyku nadal nie widać :( wiec już raczej nadziei na powodzenie nie ma... dostałam skierowanie do szpitala, pewnie zgłosze się w przyszłym tygodniu jak już przetrawie ta smutna informacje.

Mimo wszystko nadal tu zaglądam, bo jakoś nie mogę odinstalować appki...

Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie i spełni się Twoje marzenie.

Czy te poduszke mozna zamowic przez internet? I ciekawe czy maja cos bez pierza, trzeba poszukac. Ja tez zwijam cala koldre pod noge i brzuch gdy spie na boku.

Pewnie ze mozna przez internet zamowic sa I na allegro, amazonie I ebayu np. Szukam takiej w ksztalcie S lub C! Ja juz musze cos podkladac pod brzuch jak leze na boku bo jakos mi ciazy... brzusio. Mam nadzieje ze znajdziesz bez pierza

Mam nadzieje ze troche lepiej sie czujesz. Pamietaj to minie! Juz niedlugo drugi trymestr!!
Nie martwię się o siebie tylko, że odwodnienie zaszkodzi dziecku. A do wizyty tak daleko...ciąża kojarzy mi się z ciągłym czekaniem heh [emoji6]

f2w33e3kjz8lzkz6.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

hej,
wróciłam właśnie z USG i nadal wieści są nienajlepsze :( wg OM jestem w 8t1d, a dzidzi przy pęcherzyku nadal nie widać :( wiec już raczej nadziei na powodzenie nie ma... dostałam skierowanie do szpitala, pewnie zgłosze się w przyszłym tygodniu jak już przetrawie ta smutna informacje.

Wspolczuje Ci ogromnie I rozumiem Twoj bol....musisz to przetrwac wsrod bliskich, zregenerowac sily I z czasem myslec o ponowieniu staran bo warto!!! Wiara czyli cuda!

Nie martwię się o siebie tylko, że odwodnienie zaszkodzi dziecku. A do wizyty tak daleko...ciąża kojarzy mi się z ciągłym czekaniem heh [emoji6]

f2w33e3kjz8lzkz6.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

A nie mozesz tego skonsultowac z lekarzem/polozna przed wizyta?

A nie mozesz tego skonsultowac z lekarzem/polozna przed wizyta?
Mieszkam w Pl [emoji6] tak moja lekarka doradzila elektrolity. A na biegunkę smecte [emoji6] wydaje mi się, że wymiotuje mniej niż inne ciężarne. Po prostu ostatnio się na siebie dużo nałożyło. Muszę być cierpliwa.

f2w33e3kjz8lzkz6.png

reklama
Moni haha [emoji23] ja to chyba poduchy tej ciazy nie będe miała jak używać bo moja córcia skutecznie zajmuje pol łóżka, wiec na poduchę juz miejsca nie będzie. Chyba ze nadejdzie taki dzień ze cała noc prześpi w łóżeczku ;)

Tez uwielbiam przyjaciół i teoria wielkiego podrywu można sie uśmiać ;)

Aleksandra na początku, ale pierwszej ciazy bolało mnie w krzyżu po wysiłku, wiec współczuje [emoji20]

Lake ja tez 19 wizytuje juz mnie nosi... niemowę sie doczekać 4 tyg fasolki nie podglądałam [emoji20]

Teoria podrywu super :)
I how I Met your mother- polecam

Generalnie komedie w ciąży są super. Wiecie że dzidzi w brzuchu podskakuje jak mama się śmieje. Ja w 1 ciąży 32 tydz robią mi ktg czy mam skurcze i mąż mnie rozumiesz al non stop się śmiałam. Dr patrzy na wykaz skurczy których nie było. I pyta czy się smakowała do szpitala bo są skurcze. Ja mówię mu ze mąż mnie rozsmieszal i to chyba skurcze mięśni brzucha... tak tak ma pani racje hehe urodziłam w 39 tyg.
hej,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry