reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja w pierwszej ciąży miałam drugą kołdrę zwiniętą w wałek. Teraz zamierzam kupić poduszkę ciążową. Zobaczymy co lepsze ;) A śpię jak mi wygodnie. Poprzednio tylko na plecach nie mogłam spać, bo było mi duszno, ale to już z wielkim brzuchem.
Co do seksu nie ograniczamy się na razie. Później będzie gorzej z dużym brzuchem ;)

reklama
My natomiast jesteśmy z mężem już 9 latek po ślubie, mamy dwójkę wspaniałych dzieciaków a trzecie jak wiadomo w drodze :-). Ja mam 34lata a mój mężulek 35.

Poranne mdlosci mnie dzisiaj wykańczają...jak nie biegunka to wymioty żyć nie umierać

24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Witam w sobotni poranek! Troszkę pogoda brzydka, ale humorek dopisuje, pomimo wstrętnych mdłości :) Mąż na siłowni, koty śpią, pora za sprzątanie się brać. Ogólnie to leniwa jestem ostatnio. Leżałabym sobie, spała, książki czytała, jakiś serial obejrzała. Ale, żeby się za coś zabrać to tak niekoniecznie...
Również mam w planach kupno poduszki ciążowej. Pewnie dopiero w sierpniu na urlopie w Polsce.

Poduszka jest super.ja juz korzystam. I zauważyłam że mniej kręgosłup boli. Mąż jej nie lubi hehe bo dużo miejsca w łóżku zajmuje. I jak zobaczył ja u nas w pościeli to pyta się kiedy ma się do salonu przenieść. Biedny... znosi te moje ciążowe dziwactwa bardzo dzielnie. I czeka na 2 trymestr bo ponoć w 2 byłam super żona. ... cokolwiek to znaczy

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w sobotni poranek! Troszkę pogoda brzydka, ale humorek dopisuje, pomimo wstrętnych mdłości :) Mąż na siłowni, koty śpią, pora za sprzątanie się brać. Ogólnie to leniwa jestem ostatnio. Leżałabym sobie, spała, książki czytała, jakiś serial obejrzała. Ale, żeby się za coś zabrać to tak niekoniecznie...
Również mam w planach kupno poduszki ciążowej. Pewnie dopiero w sierpniu na urlopie w Polsce.
Ja tez seriale namiętnie oglądam :)
Przyjaciółki. Niania w wielkim mieście i Friends od nowa...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio tylko kryminalne. Kryminalne zagadki, Agenci NCIS, Kryminalni.. :D
Ja też uwielbiam kryminalne książki i filmy. Rodzice mnie męczą, że w ciąży niewskazane przemoc oglądać [emoji13] może coś w tym jest, bo strzelanina mi się ostatnio śniła [emoji13]

f2w33e3kjz8lzkz6.png
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]

Ja nagminnie oglądam Przyjaciół, czy byłam w ciazy czy jestem - to jest moj serial nr 1!
Co do poduszki, z racji tego, że to moja 1wsza ciąża, nie mam zielonego pojęcia czy faktycznie jest taka dobra ale czytałam duzo o niej i po waszych wypowiedziach pewnie w nią zainwestuje jak poczuje dyskomfort w spaniu :)
Jak na razie śpi mi się fenomenie - dzis 10 godzin snu - niedawno sie obudziłam [emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry