reklama
szarotka27
Fanka BB :)
Ja 27, mąż 27. Razem ponad 9 lat, a po ślubie prawie 3. To nasz pierwszy dzidziol, planowany.
Co do spania. Raczej na lewym boku, tak mi najwygodniej. I muszę mieć zwinięty koc, też myślę o zakupie tej ciążowej poduszki... na brzuchu odkąd zaszłam w ciążę przestałam spać- chyba taki odruch.
A co do rozmów przez telefon to chyba lekka przesada :-) Ostatnio ktoś wrzucił screena do sieci jak na jakimś forum dla mamusiek jedna pytała jak ma przekonać sąsiada do zlikwidowania wifi bo to szkodzi jej dziecku, a jest w ciąży, a jeden sąsiad odmawia ;-) Ja używam telefonu, z komputera korzystam, może nie po kilka h dziennie, ale korzystam.
Co do spania. Raczej na lewym boku, tak mi najwygodniej. I muszę mieć zwinięty koc, też myślę o zakupie tej ciążowej poduszki... na brzuchu odkąd zaszłam w ciążę przestałam spać- chyba taki odruch.
A co do rozmów przez telefon to chyba lekka przesada :-) Ostatnio ktoś wrzucił screena do sieci jak na jakimś forum dla mamusiek jedna pytała jak ma przekonać sąsiada do zlikwidowania wifi bo to szkodzi jej dziecku, a jest w ciąży, a jeden sąsiad odmawia ;-) Ja używam telefonu, z komputera korzystam, może nie po kilka h dziennie, ale korzystam.
Ponoć ta poduszka do spania dla ciężarnych jest super. Narazie nie potrzebuje ale jak pojawi się brzuszek to sie chyba zaopatrzę [emoji6] dzisiaj żadnych wizyt nie ma to kalendarza nie wrzucam. Miłej soboty dziewczyny. (A od telefonu jestem uzależniona [emoji13] komputera nie ruszam[emoji6])
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
24.04.2017 ICSI transfer 5dniowej blastki 26.05.2017 pojawiło się serduszko [emoji171] 10.01.2018 czekamy na Ciebie [emoji188]
marta64
Witam :-) nasza też ranny ptaszek ;-)Dreamscometrue niestety moja córcia to ranny ptaszek, ja chętnie spałabym jak najdłużej
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
marta64
U nas ostatnio prawie bez sensu :-( a jeśli już coś jest to pozycja jaka przyjdzie do głowy ;-) narazie w pozycjach nie robimy ograniczeń.Cisza nocna już jest, to powiedzcie w jakich pozycjach teraz najczęściej się kochacie? u mnie "na boku" i z nim u góry króluje. Dziś niestety muszę obejść się smakiem, facet poza zasięgiem. Dobrze, że jest internet
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
B
bb nieznajomy
Gość
Az pojde sie zwazyc. Tylko, ze juz po sniadaniu sowitym jestem. To jedyny posilek w ciagu dnia, ktory tak ladnie mi wchodziU mnie w ciągu paru dni pokazał się brzuszek, dla mnie już jest Wow, wystający a wg wszystkich po prostu się najadłam [emoji16] Choć z tym jedzeniem teraz to udręka, nie mam na nic chęci, nie odczuwam chęci jedzenia i tylko z musu cos rzucam na ząb, mimo iż w brzuchu potrafi burczeć.
Co do kochania się... czuje się jak pod koniec brania tabletek anty... seks moze dla mnie nie istnieć [emoji16]
reklama
B
bb nieznajomy
Gość
Czy te poduszke mozna zamowic przez internet? I ciekawe czy maja cos bez pierza, trzeba poszukac. Ja tez zwijam cala koldre pod noge i brzuch gdy spie na boku.Parolka poduszka dla ciężarnych jest super !! ja z nią spałam do końca, ale nie karmiłam na niej bo było mi zwyczajnie nie wygodnie
Michasia super wiadomości, wypoczywaj w pl