kasia2309
Fanka BB :)
Hej [emoji4] mój mały od dawna główką w dół, ale to bez znaczenia. Dzieci potrafią obrócić się dzień przed porodem albo nawet w tym samym dniu [emoji57] także się nie przejmuj za bardzo.Hej dziewczyny,
o ile jeszcze ktoś tu zagląda [emoji14] Jak tam ułożenie waszych pociech? Bo ja mam wrażenie że Mój Janek zrobił mi psikusa i dwa dni temu przekręcił się z główkowego na ... poprzeczne :/ A to koniec 35 tygodnia. Spotkanie z położną mam dopiero w poniedziałek, ale wydaje mi się że się nie mylę i wyczuwam główkę z prawej strony brzucha i pupę z lewej. Jestem ciekawa jaka jest szansa że jeszcze mu się odwidzi, a już się napaliłam na poród w wodzie =="
A tak apropos porodu w wodzie - położna nam ostatnio mówiła, że też nie każdy może w wannie rodzić. Trzeba dobrze sobie radzić z bólem i ze skurczami, nie można uciekać pupą z wody jak jest skurcz, bo jeśli dziecko nawet najmniejszą powierzchnią ciała "dotknie" powietrza, to weźmie pierwszy oddech w wodzie. Nie chcę straszyć, tylko się dzielę, bo ja o tym nie miałam pojęcia [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom