reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
No wreszcie się zdecydowałam [emoji3] zamówiłam:

1505205295-aaaaaa.jpeg

1505205304-aaaaaa.jpeg

Chyba będzie cieplutko. [emoji3]

To powiem Wam, że ja też nie wiedziałam, że nie można mieć pomalowanych paznokci... W sumie to teraz przypominam sobie, że kiedyś ktoś mi mówił, ale zupełnie zapomniałam...

Co do depilacji to też się nad tym zastanawiam... Ja niestety zaraz jakichś infekcji dostaję jak się nie depiluję, bo skóra przyzwyczajona...

Na pępku nie mam włosów, ale na brzuchu już tak...

To ja widzę, że bariera intymności przekroczona więc - zapytam bo nie mam kogo... Czy mogę przed porodem poprosić o lewatywę? Jak to jest bo dla mnie jest to jakoś najbardziej przerażająca myśl jeżeli chodzi o poród

ja bym się wstydziła i bala wejść , wole M zmolestować. A jak już padają takie odważne pytania to czy Wam też tak pępek obrósł?

Ha ha ha nie ale jeśli już o to pytasz to ja znalazłam pare włosów między piersiami,szczęśliwie jasnych bo brunetka jestem[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

reklama
Do góry