reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mój M w życiu by mnie nie ogolił na dole, bałby się.
Na razie problemów z dosięgnięciem nie mam, ale na wszystko przyjdzie czas... może powinnam się bardziej przykładać do wygibasów na jodze [emoji23]

reklama
Podobno znika ;)
Koleżance zrobiły się baczki, już chciała woskiem traktować ale skonsultowala się z kosmetyczka i troszkę po porodzie nie ma ;)
No to dobrze, bo ja przy pco mam niestety tendencję do nadmiernego owłosienia [emoji20] więc już wystarczy mi to co mam do tej pory [emoji14]

@Lovi bardzo ładny śpiworek [emoji4] będzie małej ciepło [emoji4]

@dreams fajnie jakby się dało ten wątek przenieść na zamknięty, żeby nowego nie robić.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie potrzebujesz, bo zimy nie masz u siebie?
Ja muszę podpytać znajomą z dzieckiem styczniowym w co go ubierała. Ale mrozów u nas nie ma.

Właśnie.
Żyje w najcieplejszej części Anglii [emoji6]
Spiworek do fotelika mam a do wózka kombinezon i kocyk wystarczy.
U nas -5 to góra a i tak co cztery lata[emoji23]
No chyba ze przyjdzie zima stulecia[emoji33][emoji23]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

Właśnie.

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

To jak i u nas, ale -5 było chyba tylko raz w przeciągu ostatnich 10 lat. Najzimniej to -3.
Czyli kombinezon i kocyk starczą? Super.

Właśnie.

[emoji593]Gabriel

To jak i u nas, ale -5 było chyba tylko raz w przeciągu ostatnich 10 lat. Najzimniej to -3.
Czyli kombinezon i kocyk starczą? Super.

reklama
Ach ten wiek, ja w listopadzie 31 a moje kochanie w grudniu 35, cztery lata różnicy między nami :)
To identycznie jak u nas [emoji4]
Mi zadne wloski jeszcze nie rosna hehe[emoji4]
A apropo golenia ,powiem Wam cos smiesznego,moj M bedzie przeszczesliwy,bo juz kilka lat temu pytal czy moze mnie "tam "ogolic ,nie wiem co to za fetysz,nie pytajcie,oczywiscie wtedy sie nie zgodzilam i obiecalam ,ze w ciazy bedzie mogl spelnic swoja fantazje[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hahaha [emoji23][emoji23] to mezus bedzie mega zadowolony [emoji16]

Ja w poprzedniej ciazy ostatni miesiac juz nie dalam rady sie golic, m jakos wstydzilam sie poprosic i ostatecznie uznalam, ze polozne i lekarze widzieli juz tyle pip, ze juz im wszystko jedno i poszlam rodzic z zarostem [emoji13] lewatywy u mnie nie robili.

Co robicie na obiad? U mnie dzis kompytka. Mam zamiar zrobic duuuuzo zeby jeszcze na kolacje mi starczylo [emoji16]

Do góry