reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mój M w życiu by mnie nie ogolił na dole, bałby się.
Na razie problemów z dosięgnięciem nie mam, ale na wszystko przyjdzie czas... może powinnam się bardziej przykładać do wygibasów na jodze [emoji23]

reklama
Podobno znika ;)
Koleżance zrobiły się baczki, już chciała woskiem traktować ale skonsultowala się z kosmetyczka i troszkę po porodzie nie ma ;)
No to dobrze, bo ja przy pco mam niestety tendencję do nadmiernego owłosienia [emoji20] więc już wystarczy mi to co mam do tej pory [emoji14]

@Lovi bardzo ładny śpiworek [emoji4] będzie małej ciepło [emoji4]

@dreams fajnie jakby się dało ten wątek przenieść na zamknięty, żeby nowego nie robić.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie potrzebujesz, bo zimy nie masz u siebie?
Ja muszę podpytać znajomą z dzieckiem styczniowym w co go ubierała. Ale mrozów u nas nie ma.

Właśnie.
Żyje w najcieplejszej części Anglii [emoji6]
Spiworek do fotelika mam a do wózka kombinezon i kocyk wystarczy.
U nas -5 to góra a i tak co cztery lata[emoji23]
No chyba ze przyjdzie zima stulecia[emoji33][emoji23]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

Właśnie.

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

To jak i u nas, ale -5 było chyba tylko raz w przeciągu ostatnich 10 lat. Najzimniej to -3.
Czyli kombinezon i kocyk starczą? Super.

Właśnie.

[emoji593]Gabriel

To jak i u nas, ale -5 było chyba tylko raz w przeciągu ostatnich 10 lat. Najzimniej to -3.
Czyli kombinezon i kocyk starczą? Super.

reklama
Ach ten wiek, ja w listopadzie 31 a moje kochanie w grudniu 35, cztery lata różnicy między nami :)
To identycznie jak u nas [emoji4]
Mi zadne wloski jeszcze nie rosna hehe[emoji4]
A apropo golenia ,powiem Wam cos smiesznego,moj M bedzie przeszczesliwy,bo juz kilka lat temu pytal czy moze mnie "tam "ogolic ,nie wiem co to za fetysz,nie pytajcie,oczywiscie wtedy sie nie zgodzilam i obiecalam ,ze w ciazy bedzie mogl spelnic swoja fantazje[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hahaha [emoji23][emoji23] to mezus bedzie mega zadowolony [emoji16]

Ja w poprzedniej ciazy ostatni miesiac juz nie dalam rady sie golic, m jakos wstydzilam sie poprosic i ostatecznie uznalam, ze polozne i lekarze widzieli juz tyle pip, ze juz im wszystko jedno i poszlam rodzic z zarostem [emoji13] lewatywy u mnie nie robili.

Co robicie na obiad? U mnie dzis kompytka. Mam zamiar zrobic duuuuzo zeby jeszcze na kolacje mi starczylo [emoji16]

Do góry