reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
A propo fotelików samochodowych wpinanych na wózek zgadzam się z przedmówczynią (bubbka pozdrawiam[emoji6]) ale wydaje mi się ze bardziej chodzi tu o wygodę w sytuacji kiedy na przykład jedziemy z maluchem do lekarza bądź na szybkie zakupy. Nie trzeba dźwigać fotelika a można spokojnie wpiąć do stelaża i iść do przychodni lub do sklepu.
Teoretycznie dziecko nie powinno przebywać w foteliku dłużej niż 2 godziny ale wiadomo im krócej tym lepiej. Fotelik samochodowy jak sama nazwa wskazuje jest do samochodu a nie na przykład do bujania dziecka [emoji12]-znałam tez takie przypadki [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mi zadne wloski jeszcze nie rosna hehe[emoji4]
A apropo golenia ,powiem Wam cos smiesznego,moj M bedzie przeszczesliwy,bo juz kilka lat temu pytal czy moze mnie "tam "ogolic ,nie wiem co to za fetysz,nie pytajcie,oczywiscie wtedy sie nie zgodzilam i obiecalam ,ze w ciazy bedzie mogl spelnic swoja fantazje[emoji23]

No wreszcie się zdecydowałam [emoji3] zamówiłam:

1505205295-aaaaaa.jpeg

1505205304-aaaaaa.jpeg

Chyba będzie cieplutko. [emoji3]
Super wzor ile kosztowało to na dole? Spiworek?![emoji16]

---23tc---

Super!
Sama bym kupiła ale nie potrzebuje [emoji25][emoji25][emoji25][emoji25]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

Nie potrzebujesz, bo zimy nie masz u siebie?
Ja muszę podpytać znajomą z dzieckiem styczniowym w co go ubierała. Ale mrozów u nas nie ma.

Jolen ja sie golarka ogole jak zawsze. W poprzedniej ciazy dawałam radę do końca to moze tym razem tez sie uda.
Ja bym nie demolowała ze względu na ból przy tym podobno można wywołać tym wcześniejsze skorcze. Chyba ze robisz to często i jesteś przyzwyczajona to jak najbardziej ;)

MarM gratuluje wizyty ;)

Lovi śliczny kombinezon i śpiworek ;)

Werka u nas w szpitalu praktykują lewatywę przed porodem ze tak powiem obowiązkowo, ale to zależy od szpitala.

Michasia wiadomo na szybkie "przeniesienie" dziecka jak najbardziej, ale w sklepie można dziecko przenieść do gondoli wydaje mi sie ze zdrowie dzieciaczka ważniejsze niż nasza wygoda ;)

Funia przepraszam rozbawiłaś mnie :D

Córci pampers wzywa ;*

reklama
Hmm, czytałam w apce ciążowej że włosy mogą się pojawić, nawet na brodzie... [emoji15]
Ja z tych mało owłosionych, nogi golę raz na rok. Nic mi dodatkowego jeszcze nie wyskoczyło [emoji6]

@dreamscometrue jak się da zrobić to forum zamknięte byłoby super!

Do góry