marta64
Fanka BB :)
U mnie na brzuchu pojawiły się włosy [emoji14]ja bym się wstydziła i bala wejść , wole M zmolestować. A jak już padają takie odważne pytania to czy Wam też tak pępek obrósł?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie na brzuchu pojawiły się włosy [emoji14]ja bym się wstydziła i bala wejść , wole M zmolestować. A jak już padają takie odważne pytania to czy Wam też tak pępek obrósł?
Ja swojego nie przekonam... hahah. No nie chce bo zmuszaćja bym się wstydziła i bala wejść , wole M zmolestować. A jak już padają takie odważne pytania to czy Wam też tak pępek obrósł?
Oj kochana nie tylko pępek ale cały brzuch.ja bym się wstydziła i bala wejść , wole M zmolestować. A jak już padają takie odważne pytania to czy Wam też tak pępek obrósł?
Dziewczyny co myślicie o pojsciu tak na tydzień czy dwa przed porodem na depilacje okolic intymnych ?
Oczywiście wiadomo że można urodzić i tydzień wcześniej jak i tydzień później.
To chyba nie jest jakieś niewskazane ?
Na męża nie mam co liczyć haha a nie pójdę jak małpa ;p
Wiem ze dla niektórych to nie ma znaczenia ale ja się źle czuje jak tam mam mi za dużo rośnie haha. Przepraszam za taki temat
Nie ma się czego wstydzić,jestem kosmetologię i wykonuję w gabinecie takie zabiegi i jestem jak najbardziej na TAK.ja bym się wstydziła i bala wejść , wole M zmolestować. A jak już padają takie odważne pytania to czy Wam też tak pępek obrósł?
To znowu ja
Już po wizycie.Wyniki krwi i moczu bardzo dobre.Jedyne co niepokoi to mnóstwo popekanych krwinek na nogach.Zalecenia wiecej leżeć co w moim wypadku jest ciężkie do zrobienia.Mała "ochrzczona"przez doktora imieniem MATYLDZIA.
Pozdrawiam
Akurat z paznokciami wiedziałam bo dziewczyna u której robię mowi ze sama przygotowuje klientki w ciazy na to I mówi że zrobi mi ładne i nikt się nie czepnieNie mam pojęcia, tak samo jak nie wiedziałam, że z pomalowanymi paznokciami na porodówce lepiej się nie pokazywać!
Ile ja tu jeszcze ciekawostek z Wami odkryję [emoji23]
Mój na szczęście nie marudzi [emoji3] i pomaga dzielnie, bo już teraz mam problem... nic nie widzę [emoji19]Ja swojego nie przekonam... hahah. No nie chce bo zmuszać
Ja obroslam włosami wszędzie ;p plecy, brzuch i cycki;p mąż się śmieje że jestem jego malpeczka