Zyrafka mam dla Zuzy ale bez szału średnio zainteresowana ta zabawka... ale chwile posłużyła przy pierwszych ząbkach.
Fotelik i nosidło to to samo, chyba ze mowa o nosidle dla dziecka np na spacer taki zamiennik chusty w czasie gdy juz dziecko siada.
Fotelik do samochodu jak najlepszy a do wózka gondola- dziecko nie powinno byc przewożone na wózku w foteliku samochodowym bo to nie jest odpowiednia pozycja dla niemowlaka na dłuższa metę.
Zawsze w bagażniku miałam wózek z gondola wyciągałam mała z fotelika i bach do wózka chyba ze to było z parkingu do przychodni to brałam w foteliku
Parolka spokojnie chamów jest nie wiele w większości sa dobzi ludzie
ja trafiłam na przemiła obsługę w szpitalu nikt złego słowa nie powiedział i każdy był wyrozumiały
każdej życzę takiego personelu !
Magiczna ściskam mocno :*
Jkocia kciuki
Karla90 moja dokładnie tak jeździła w gondoli tylko ze moja jest z października i te największe mrozy miła juz te 2-3 miesiące. Ja wychodzę z założenia ze lepiej dziecka nie przegrzewać bo wtedy najłatwiej o chorobę.
Właśnie ja miałam taki puchowy.
Lovi to ja rok więcej jeszcze 24 a w grudniu 25
Jolen czyli my jeden rocznik
Ika078, MarM, Janka80 powodzenia !
Dreamscometrue wszystkiego najlepszego w rocznice ślubu dalszych szczęśliwych lat dla Was !
Tak apropo ciazy i wieku i jeszcze złego personelu, to miałam taka historie.
Jak po poronieniu trafiłam do szpitala (miałam wtedy 22 lata) juz po zabiegu obchód miał sam ordynator na patologii oczywiście zamieszanie wielkie każdy chodził jak w zegarku. Ja zestresowana przerażona, pogłębiona w smutku zostałam dobita jeszcze niżej choć myślałam ze sie nie da. Wyjechał do mnie z tekstem " uu... (cisza) Pani po zabiegu to teraz trzeba sie spieszyć z zajściem w ciąże bo do 24 roku życia ma pani czas" ja patrzę na niego nie wiem o co chodzi " wie Pani to najlepszy wiek rozrodczy a pózniej to juz pani w ciąże nie zajdzie"
Wiec nie ma to jak pocieszyć kobietę...
Mój maz rok starszy ode mnie i zachowuje sie bardzi dojrzale jak na swój wiek. Czasem mam wrażenie ze zginęliby bez niego w ciemnej mgle ;p
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom