U mnie podobnie z mężem jest heheA ja w przeciwieństwie do Was kobietki sobie to wyobrażam. Między mną a druga połówka jest 5 lat różnicy i wcale nie czuje że jest tyle młodszy. Czasami mam wrażenie że bardziej twardo stąpa po ziemi niż ja.Za to śmiejemy się że dobrze że w domu mamy dwa kocury to nie będzie samotny bo kolejna mała "baba"W drodze a w domu już dwie ;-)
reklama
Kasia ja też jestem Kasia i moj M jest młodszy[emoji16]Ja będę lada moment mieć 29, ale mąż mnie odmładza [emoji16] ma 25
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
---23tc---
Hej Iwona. Kiedy masz następną wizytę? Imię dla Malutkiej wybrane? Ile synek ma lat? A Ty rocznik 80ty? Pytam w związku z dyskusją na temat wieku [emoji16]Witajcie , tyle piszecie ze ciężko nadążyć z czytaniem. Mam nadzieje ze uda mi się w końcu udzielać razem z Wami a nie tylko podczytywać. Ja wczoraj miałam połówkowe i będzie dziewczynka, w domu jest synek wiec będzie parka
Malutka wazy 308 g, termin na 31.01.
---23tc---
Dziękuję dziewczyny za gratulacje i życzenia [emoji6] [emoji8]
---23tc---
---23tc---
Następna wizyta 21.09. Synek ma 9lat,ja rocznik 80 , mój mąż również Imienia jeszcze nie wybraliśmy,czuję ze z tym będzie problemHej Iwona. Kiedy masz następną wizytę? Imię dla Malutkiej wybrane? Ile synek ma lat? A Ty rocznik 80ty? Pytam w związku z dyskusją na temat wieku [emoji16]
---23tc---
Lovi23
Fanka BB :)
Dreams, Wszystkiego Naj
Dziewczyny powodzenia na wizytach
Lovi, ten pierwszy kombinezon to za mało na zimę, ja coś w tym stylu mam na wyjście ze szpitala.
A jakby połączyć te dwie rzeczy to będzie ok ?
Zakochałam się w tym kombinezonie [emoji16]
W Smyku są takie kombinezony
A jakby połączyć te dwie rzeczy to będzie ok ?
Zakochałam się w tym kombinezonie [emoji16]
My swój śpiworek mamy od bratowej K i ona jak było zimno to małego ubierała w kombinezon i do śpiworka, a jak było bardzo zimno to kombinezony owiniety w kocyk i dopiero śpiworekLovi, + kocyk myślę że tak, sama tak kombinuję, na razie kupiłam coś jak ten z pierwszej foty, taki jak ktoś wyżej granatowy wkleił i myślę właśnie nad śpiworkiem do wózka, oczywiście wszystkiego naraz nie będę zakladała
reklama
Funia90
Fanka BB :)
@angelka90 testuj i dawaj xnac jak sie sprawdza plakietka[emoji4]
@michasia30 u nas w lidlu nie ma takich fajnych rzeczy a jak juz sa to dwie na caly sklep:/ i trzebaby sie bic wiec ja odpadam[emoji23]
@Magiczna83 trzymajcie sie[emoji8]
@dreamscometrue wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy[emoji5]
Powodzenia na wizytach[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@michasia30 u nas w lidlu nie ma takich fajnych rzeczy a jak juz sa to dwie na caly sklep:/ i trzebaby sie bic wiec ja odpadam[emoji23]
@Magiczna83 trzymajcie sie[emoji8]
@dreamscometrue wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy[emoji5]
Powodzenia na wizytach[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom