reklama
aneczka227
Fanka BB :)
Hej dziewczyny powodzenia na wizytach[emoji4]
Magiczna-trzymam kciuki by wszystko bylo ok[emoji106]
Dream-wszystkiego najleszego z okazji rocznicy[emoji307] Ja mialam 8 teraz w sierpniu[emoji4]
Ja mam 28 lat maz 34 synka urodzilam jak mialam 20
Zmykam do pracy milego dnia[emoji9]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Magiczna-trzymam kciuki by wszystko bylo ok[emoji106]
Dream-wszystkiego najleszego z okazji rocznicy[emoji307] Ja mialam 8 teraz w sierpniu[emoji4]
Ja mam 28 lat maz 34 synka urodzilam jak mialam 20
Zmykam do pracy milego dnia[emoji9]
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Parkolka
Jeszcze apropo wieku, moja babcia miała 32 lata jak urodziła pierwsze dziecko. Miała ich w rezultacie piątke i w sumie dziadek też był od niej młodszy za to druga babcia urodziła w wieku lat 20 i mój ojciec jest jedynakiem
Także wiek to nic, każdemu jest pisana jakaś droga i chyba w wielu przypadkach jest to niezależne od nas. Wierzę w coś takiego jak przeznaczenie
Także wiek to nic, każdemu jest pisana jakaś droga i chyba w wielu przypadkach jest to niezależne od nas. Wierzę w coś takiego jak przeznaczenie
Witajcie , tyle piszecie ze ciężko nadążyć z czytaniem. Mam nadzieje ze uda mi się w końcu udzielać razem z Wami a nie tylko podczytywać. Ja wczoraj miałam połówkowe i będzie dziewczynka, w domu jest synek wiec będzie parka
Malutka wazy 308 g, termin na 31.01.
Malutka wazy 308 g, termin na 31.01.
G
gość 5
Gość
Gratulacje!Ja dzisiaj wyjątkowo pospalam u nas piękne słońce. Dzisiaj mam rocznicę ślubu ale obeszlismy już w sobotę [emoji6] aż trudno mi uwierzysz ze to dopiero druga rocznica. Ale M kurczę chory ładuje w Niego leki i różne specyfiki ale kaszlal całą noc a pracę ma na mrozni
---23tc---
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
piorko
Ahahaha mój mąż i synowie chwilami mają ten sam stopien ewolucji, chociaz z mężem jesteśmy równolatkami
Ale tak ogólnie, to lubię swoją rodzinę i nie zamieniłabym ich na nikogo innego
Ja miałam pierwsze dziecko w wieku 18, więc ten..zaszalałam Ale wyszłam na ludzi ostatecznie haha i nie nazwałam dziecka "Brajanek" więc uznajmy to za wielki plus
Ale tak ogólnie, to lubię swoją rodzinę i nie zamieniłabym ich na nikogo innego
Ja miałam pierwsze dziecko w wieku 18, więc ten..zaszalałam Ale wyszłam na ludzi ostatecznie haha i nie nazwałam dziecka "Brajanek" więc uznajmy to za wielki plus
piorko
@dreamscometrue jak najwiecej takich wspólnych rocznic! <3
G
gość 5
Gość
No to smiechowo bo planuje kupić śpiworek do gondoli i być może będzie też dobry do spacerówki w przyszłym roku. Nie pomyślałam o spiworze do fotelika. No ale tu chyba zostanę tylko przy kombinezonie i kocyku.Ja mam cały czarny Zobacz załącznik 822120 Zobacz załącznik 822121
Oj, nie podpiela się poprzednia wiadomość ze zdjęciem śpiworka w foteliku
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Parkolka
Ja byłam ostatnio na targach o i tak wylądowaliśmy w sklepie dzieciowych zakupachA powiedzcie,czy któraś zna wózek Joolz i może wyrazić opinię? Ja jadę do Wrocławia w sobotę na targi Mamaville i mam nadzieję pierwsze dziecięce zakupy zrobić