G
gość 5
Gość
Polozna mi mówiła, że stawianie się macicy jest fizjologiczne ale przypuszczam, że do stopnia, w którym nie szkodzi szyjce. Co Twój lekarz na to? Może unikaj leżenia na wznak? U mnie te miejscowe napięcia się uspokoily i teraz nie wiem czy to było faktycznie od jelit (A pełna czuje się cały czas a naprawdę wydaje mi się, że nie jem potraw, które mogą to powodować ) czy może od tego, że ekhm pozwoliłam sobie na odrobinę przyjemności.Powodze na wizytach dziewczyny!
Dla mnie temat fotelika to też jedna wielka niewiadoma, dlatego nie bede sie jakos wychylać i po prostu poproszę o radę koleżanek i siostry ktore przez to przechodziły i jak beda zadowolone ze swoich fotelików, to na któryś sie zdecyduje.
Ja jeszcze w łożku, na szczęście nie mam problemów ze spaniem i cała noc przesypiam bez wstawania. Ale rano budze sie z obolałym nogami i brzuchem. Ale szybko tez ból mija.
Śniadania u mnie zawsze jakas godzine po przebudzeniu, zaraz zrobie sobie pyszna jajecznice od kurek teścia Wczoraj zbierane jajka mmmm.
A na powitanie miałam dzisiaj taki brzuch...
Juz mnie takie nerwy biorą, bo całe wesele i cała niedziela był spokoj, myslalam ze juz jestem na dobrej drodze i skończy mi sie to stawianie ale jak widac nie... wiec leżę dzis znow cały dzień.
Zaczynam dzis 23 tc (22+0)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom