reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Z innej beczki to mam wyniki posiewu szczerze mówiąc myślałam ze bedzie odrobinę lepiej ale tragedii nie ma bo mam te same dwie bakterie co ostatnio a wtedy mówiła ze nie muszę na to antybiotyku brać. Napisałam do Niej to zobaczymy. Wiecie co biorę Trivagin dosyć drogii z kwasem mlekowym a lactobacillus w ogóle nie mam wyhodowane... i jeszcze normalny priobiotyk też niezbyt tani. Czemu te leki nic nie dają to ja nie wiem

---23tc---

reklama
Zaczęło się od drapania w gardle, a na wieczór ogóle osłabienie, silny ból gardła, katar i stan podgoraczkowy :( w nocy brałam paracetamol, żeby ją zbić i mam ma gardło salvigol dla dzieci.
No i siłą dzisiaj w domu zostałam :(

Powodze na wizytach dziewczyny!
Dla mnie temat fotelika to też jedna wielka niewiadoma, dlatego nie bede sie jakos wychylać i po prostu poproszę o radę koleżanek i siostry ktore przez to przechodziły i jak beda zadowolone ze swoich fotelików, to na któryś sie zdecyduje.
Ja jeszcze w łożku, na szczęście nie mam problemów ze spaniem i cała noc przesypiam bez wstawania. Ale rano budze sie z obolałym nogami i brzuchem. Ale szybko tez ból mija.
Śniadania u mnie zawsze jakas godzine po przebudzeniu, zaraz zrobie sobie pyszna jajecznice od kurek teścia :) Wczoraj zbierane jajka mmmm.
A na powitanie miałam dzisiaj taki brzuch...
1505115200-aaaaaa.jpeg

Juz mnie takie nerwy biorą, bo całe wesele i cała niedziela był spokoj, myslalam ze juz jestem na dobrej drodze i skończy mi sie to stawianie ale jak widac nie... wiec leżę dzis znow cały dzień.
Zaczynam dzis 23 tc (22+0)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aha! I zapomniałam dodać! Wygrałam sesje brzuszkową [emoji16] Był organizowany konkurs na fb mojego miasta, trzeba było opisać wymarzone miejsce takiej sesji i miałam to szczęście że mnie wybrano! Chyba mam jakis dar pisania bo zeszłym roku trzeba było opisać wymarzone wakacje i tez udało mi sie wygrać, wtedy zniżkę do Rainbow na wakacje [emoji16] Tak wiec w grudniu przy choince w nowym domku będziemy miec sesje [emoji173]️[emoji1348]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aha! I zapomniałam dodać! Wygrałam sesje brzuszkową [emoji16] Był organizowany konkurs na fb mojego miasta, trzeba było opisać wymarzone miejsce takiej sesji i miałam to szczęście że mnie wybrano! Chyba mam jakis dar pisania bo zeszłym roku trzeba było opisać wymarzone wakacje i tez udało mi sie wygrać, wtedy zniżkę do Rainbow na wakacje [emoji16] Tak wiec w grudniu przy choince w nowym domku będziemy miec sesje [emoji173]️[emoji1348]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale super :) coraz bardziej.sie zastanawiam czy nie skusić się też
Stawianie się brzucha współczuję strasznie, a sukienkę na weselu miałaś śliczna :)

Zamówiłam wózek :D jupi wreszcie coś :D teraz tylko czekanie na niego do dwóch miesięcy ;)

No właśnie tak myślałam, ale zastanawiałam się czy nie ma jakiś Magicznych sposobów na sprawdzenie go ;)
Podobno są, ale koszt wyższy niż zakup nowego fotelika.
Nam też ktoś załatwił z Holandii mega fajny używany fotelik, tak bardzo się cieszyłam do momentu kiedy ktoś mnie nie uświadomił, że nie znam historii wypadkowej, a zewnętrznie nie zawsze widać plus czy nie jest starszy niż 5 lat l, wiec i tak musimy kupić drugi

Podobno są, ale koszt wyższy niż zakup nowego fotelika.
Nam też ktoś załatwił z Holandii mega fajny używany fotelik, tak bardzo się cieszyłam do momentu kiedy ktoś mnie nie uświadomił, że nie znam historii wypadkowej, a zewnętrznie nie zawsze widać plus czy nie jest starszy niż 5 lat l, wiec i tak musimy kupić drugi
No tak obstawialam że nie ma sensu ale mój mnie rył, że może jednak ;) mieliśmy kupić wózek używany i fotelik nowy, ale w sklepie jednak zdecydowaliśmy się na wózek nowy to myśleliśmy że może fotelik używany ale jednak nie ;)

Ale super :) coraz bardziej.sie zastanawiam czy nie skusić się też
Stawianie się brzucha współczuję strasznie, a sukienkę na weselu miałaś śliczna :)

Zamówiłam wózek :D jupi wreszcie coś :D teraz tylko czekanie na niego do dwóch miesięcy ;)

My jeszcze chcemy sesje w październiku, marzy mi sie taka wsród liści :) Ale wtedy moze sama, bez męża bo znając jego rozkład pracy, ciezko bedzie wybrac odpowiedni dzien. A w święta to cudna sprawa :)
Jaki wózek zamowilas? Ja bede chyba tez w tym tygodniu zamawiać :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Ola1986 i @kasy.es zamówiłam Coletto Florino Carbon, jechaliśmy oglądać inny ale ten odkryliśmy przez Przypadek. Bardzo delikatnie się prowadzi w porównaniu do Adamexa i Bebetto i o dziwo spodobał się i mi i mojemu tak samo bardzo :)

1505116455-aaaaaa.jpeg

Do góry