reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Na 99%. Jutro mam wizytę ok 14. Na wizycie tydzień temu już mi lekarz zapowiedział, ze się tak może stać. Kropeczek był zdecydowanie za mały na wiek ciąży. Jutro będę miała 100% pewności.
U Ciebie taka sama sytuacja jak u mnie :( ciąża za mała do wieku i to dużo. Co najmniej 2 tyg. Beta to odzwierciedla. No nic dziś idę na pobranie raz jeszcze. Jutro będzie wynik. Jak jest źle tak jak przypuszczam to w niedziele mam się stawić na oddział.
Trzymaj się kochana!
Jasne :) w którym tygodniu jesteś?

Ja właśnie wyprawiam towarzystwo i sama się zbieram. Pojadę na to USG z rana, jest jako wizyta dodatkową więc może mnie wcześnie przyjmie. Czuje jakieś takie podekscytowanie ale też strach... Trzymajcie kciuki, proszę :*

Trzymam kciuki [emoji1307]

reklama
Wchodzę dziś rano na forum, po wczorajszej przerwie i łzy cisną mi się do oczu ile nieszczęść wyczytałam :( Tak bardzo mi przykro dziewczyny! Wierze, ze bedzie dobrze!

Ja po wczorajszej wizycie bardzo sie uspokoiłam, denerwowałam się bo nie mam żadnych mdłości, wymiotów ani nic co w sumie zwiastowałoby ciąże ale na szczęście wszystko jest w porządku, pęcherzyk ma prawie 13mm (dziwi mnie tylko czemu lekarz wyliczył 5tc a nie 6 [emoji848]), ale to jest najmniej istotne. Książeczkę ciazy mam założona i wizyta umowiona na 8.06 :) W weekend mówimy rodzinie :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Powodzenia wszystkim dzisiaj i miłego dnia.
ja korzystam z pięknej pogody i jadę do rodziców na cały dzień. ☺

Powodzenia wszystkim dzisiaj i miłego dnia.
ja korzystam z pięknej pogody i jadę do rodziców na cały dzień. [emoji5]

Zazdroszczę! Ja wstaje na 10 do pracy :( Ale na szczęście od 17 relaks, grill u znajomych - odliczam minuty!

Miłego dnia! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszczę! Ja wstaje na 10 do pracy :( Ale na szczęście od 17 relaks, grill u znajomych - odliczam minuty!

Miłego dnia! [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja droga nie ma co zazdrościć ☺ jak były te deszczowe dni to masakrycznie się nudziłam w domu. ale wiosna przyszła wiec chce się żyć

Dzieki za przyjecie. Na razie wpisuje sie do Was tak jedną nogą, pierwsze usg bede miala dopiero 31 maja. Jestem na poczatku 5tc. Termin z internetowych wyliczeń mam na 25 stycznia.

Dziewczyny przykro mi że takie nieszczęście was spotkało :(

dziewczyny u mnie lekarz powiedzial ze beda blizniaki ale nie bylo slychac serca a to 6t2d ale powiedzial ze ciaza mlodsza :) i 31 znowu na wizyte :d
Gratulacje bliźniaków :)

Chyba tak :)
Lekarz stwierdzil ze mam nadzerek czy to cos zlego ? Bo z trgo wszystkiego nie zapytalam :)
Ale serduszek nie ma a myslalan ze beda :)

Nic złego, ja mam dwie ciąże za sobą szczęśliwie zakończone i w obu miałam nadżerkę, więc spokojnie bez nerwów, przy większej nadżerce mogą być jakieś plamienia

Dziś odebrałam betę 142.1 wg daty @ to 4 tydz skończony i zaczynam piąty. FT4 podwyższone. Czy któraś z was ma niedoczynność tarczycy. Czy lekarz zmienił dawkowanie?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mam niedoczynność, jak powiedziałam że się staram to endo stwierdziła że dopiero jak mi się uda będziemy zmieniać dawkę

Dzieki za przyjecie. Na razie wpisuje sie do Was tak jedną nogą, pierwsze usg bede miala dopiero 31 maja. Jestem na poczatku 5tc. Termin z internetowych wyliczeń mam na 25 stycznia.

Witam, ja mam wg internetu na 24 stycznia :)

reklama
Ja dziś muszę załatwić podpisanie umowy w przedszkolu starszej córki i w sumie to byłoby na tyle. Obiad mam ze wczoraj. Chłop do wieczora w pracy. Nikt do mnie nie przyjedzie. Wiec będziemy same z dziewczynami :)
Bete już robiłam. Wynik jutro po 11. Ale ja to już czuję, że jedną nogą jestem poza wątkiem waszym.

@kass.es to szybko lekarz ci założył kartę ciąży :) mi to zakładali zawsze dopiero po 10 tygodniu. A wcześniej nawet mowy o tym nie było [emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry