Kate.0oo
Fanka BB :)
Dziewczyny a wczoraj Dream miała wizytę chyba z tego co pamietam. Nie odzywała się?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam taka sytuacje. Pojechalam na IP, bo nie moglam sie dodzwonic do mojego lekarza. Czycili mnie z pozostalosci.Kochane, myślę, że właśnie poroniłam. Krwawiłam od rana. Ok 18 rozbolały mnie okrutnie plecy. Pół godziny temu wyleciało. Nie mam zadnego krwotoku ani nic takiego. Mam pytanie do doświadczonych mam w tej przykrej sprawie - czy powinnam jechać na IP czy poczekać na jutrzejszą umowioną wizytę do mijego lekarza?
P.s. jakoś dziwnie spokojna jestem, czy to normalne?
Zwiększył Ci dawke euthyrox?@Moni1984 mi lekarz zmienił dawkowanie leku.
Dziewczyny a wczoraj Dream miała wizytę chyba z tego co pamietam. Nie odzywała się?
Zwiększył Ci dawke euthyrox?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom