Kate.0oo
Fanka BB :)
U nas też cieplutko i słonecznie
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Kate oby u Ciebie inaczej się zakończyło, z całego serca Ci tego życzę
Ja już po!
Krwiak się zmniejsza, doktor powiedziała, że jest jakby pod dzieckiem w macicy i skoro już jest to jest to najlepsze miejsce dla dziecka na takiego krwiaka, czyli że mało zagraża ciazy.
Bobson ma 7.3 mm i... widziałam pulsujące serduszko! Nie słuchałam, ale to nawet nie ważne, ważne że widziałam już jak pulsuje. Boże co za ulga... Czuje, że to dziewczynka będzie bo od samego początku psosi jak starsza siostra i doprowadza starych do zawału
To cudowna wiadomość, w zasadzie dwie wiadomości
Dziewczynki zazwyczaj takie rozrabiary, ja na początku miałam przeczucie że to dziewczynka bo czułam się... brzydka! Ale od paru dni czuje się tak rewelacyjnie, dzisiaj mogłabym góry przenosić! Naprawdę wcale nie czuje że jestem w ciąży! Za chwile jak tak dalej pójdzie to zapomnę że jestem w ciazy!
Jedyna rzecz jaka mnie martwi to taka, że wszystkie dziewczyny widziały albo słyszały serduszko a mnie lekarz powiedział że jeszcze jest za wczesnie... wg niego to 5 tydz a pęcherzyk ma prawie 13mm! Dziewczyny piszą, że ich fasolki maja po 7mm i już widziały i słyszały serduszko...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez padam.wieczorem szczególnie wszystko boli...@Moni1984 ja mam nadczynność tarczycy i endo kazal odstawic calkiem leki.
a tu styczniowki po trzydziestce? :-)
Ja poki co czuje sie dobrze, tylko musze trochę zwolnic tempo.