malinka1000
Fanka BB :)
ja dr Housa!Kocham Chirurgów [emoji172]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja dr Housa!Kocham Chirurgów [emoji172]
Az dalej w to nie wierze. Dobrze, ze az tak nie szalalam z zakupami [emoji23]. Narzeczony szczesliwy.Niezle jaja i to dosłownie [emoji23][emoji23][emoji23] na jakiś termin Cię wpisać?
Biedna!!!Witajcie dziewczyny, widziałam, że dziś masowe połówkowe - gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za resztę.
Trochę się musiałam "odforumować", brak mi cierpliwości i zainteresowania na ciążowe pogaduszki... cierpię na koszmarny zespół niespokojnych nóg, a co za tym idzie - bezsenność.
Sama nie wiem co z tym zrobić - w tym tygodniu wypróbowuję metodę wymęczenia nóg. Idę na pilates, jogę i spinning. I codziennie muszę conajmiej godzinę chodzić, inaczej nie ma szans na sen. Czasem w środku nocy robię przysiady, trochę pomaga.
Ale generalnie na moją psychiczną formę brak snu wpływa bardzo źle, więc dopóki nie zacznę spać jak człowiek nie będę w stanie ogarnąć tematów ciążowych [emoji17]
Tak u nas Klin się Bardzo sprawdził, ktoś miał super pomysłUff doczytalam Was[emoji4]
Pod glowke podobno spoko jest poduszka klin[emoji4]
Grtauluje wszystkim udanych wizyt[emoji4]
@kingaa25 super ,ze dzidzi zdorwy[emoji5]i nawet mnie nie strasz,choc lekarz mi pokazywal "ziarenko kawy" to nigdy nie wiadomo hehe[emoji4]
@AnnieQ. Co u Ciebie?uspokilo sie plamienie?poszlas na ip?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super jest serial Mentalista, jest wątek kryminalny, ale też obyczajowo coś sie dzieje. Oglądałaś?ja dr Housa!
Mi moja gin powiedziala, ze na 90 procent dziewczynka a jak sie okaze, ze nie dziewczynka to ona sie bardzo mocno zdziwi. Na razie zdziwilam sie ja [emoji23]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wlasnie zaczęłam, koncze 1 sezon i bardzo mi sie podobaSuper jest serial Mentalista, jest wątek kryminalny, ale też obyczajowo coś sie dzieje. Oglądałaś?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom