Co Ty mówisz. Studia od paru lat mam za sobą nie wyobrażam sobie ich z dzieckiem[emoji23]Dasz radę ja po porodzie pierwszej czytałam Sage Ludzi Lodu i studiowałam wtedy
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co Ty mówisz. Studia od paru lat mam za sobą nie wyobrażam sobie ich z dzieckiem[emoji23]Dasz radę ja po porodzie pierwszej czytałam Sage Ludzi Lodu i studiowałam wtedy
Rodzilam koniec maja zaraz przed sesją, wiesz jak trzeba się zmobilizować to Człowiek da radę. Zresztą to było 10 lat temu to młoda byłam teraz już leniwa jestemCo Ty mówisz. Studia od paru lat mam za sobą nie wyobrażam sobie ich z dzieckiem[emoji23]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Powiem Ci ze ja już kupiłam trzy pary śpiochów newborn z Nexta i są tak maciupeńkie ze spokojnie wcześniaczek się w nich nie utopi.
A po za tym ciagle myśl ze wszystko skończy się dobrze i nie dodawaj sobie smutku takimi małymi ciuszkami.
Pozytywne nastawienie [emoji6]
A zapomniałam dodać ze oni jakoś specjalnie nie wymagają niczego szczególnego. Zawsze ci dadzą jeśli czegoś będzie brakować no i zależy jak długo chcesz zostać.
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
Saga <3 właśnie czytam po raz 4 A z kryminałów Tess Gerritsen GoT niestety muszę nadrobić dwa sezony A Bonda wraz z Mrozem stoją na półce i się na mnie patrząDasz radę ja po porodzie pierwszej czytałam Sage Ludzi Lodu i studiowałam wtedy
Ah widzisz, paranoja jakaś.. ani nie mam działalności, ani jakichś kosmicznych zarobków więc nie wiem skąd ta kontrola... :/ Ale będę tu pisać co i jak żebyście miały jakieś doświadczenieco za idioci niech zaczna kontrolować tych co trzeba a nie kobiety w ciąży! kuzwa co my udajemy , poduchy pod bluzkami mamy ( przepraszam za słownictwo) ale się zdenerwowałam, niech kontrolują bogatych ci co okradają państwo a nie KOBIETY W CIAZY!!!!
Super [emoji3] Ale się ukrywal [emoji41]Dziewczyny, gratuluje udanych wizyt [emoji5].
Ja nawet nie wiem od czego zaczac... badanie bardzo dokladne. Wszystko wrecz wyglada idealnie [emoji5]
Ale... z Marysi zrobil sie chlopiec!
Nie moge w to uwierzyc [emoji23].
W srode bylam na ip i wszystko wygladalo na dziewczynke. Zreszta od 16 tygodnia zylam z taka wiedza [emoji3].
A tu prosze... obraz nie pozostawial zludzen. Niezle sie maluch kamuflowal.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Pytanie nie do mnie, ale się wtrącę [emoji16] też oglądałam i bardzo mi się podobał [emoji4] ogólnie sporo seriali ogladnelam w czasie"przerwy" w nauce [emoji28] jeszcze bardzo mi się podobał Castle [emoji4]Super jest serial Mentalista, jest wątek kryminalny, ale też obyczajowo coś sie dzieje. Oglądałaś?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj gin mowil, ze to hamburger [emoji23]Uff doczytalam Was[emoji4]
Pod glowke podobno spoko jest poduszka klin[emoji4]
Grtauluje wszystkim udanych wizyt[emoji4]
@kingaa25 super ,ze dzidzi zdorwy[emoji5]i nawet mnie nie strasz,choc lekarz mi pokazywal "ziarenko kawy" to nigdy nie wiadomo hehe[emoji4]
@AnnieQ. Co u Ciebie?uspokilo sie plamienie?poszlas na ip?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom