Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, już z tylu źródeł o tym czytałam ale jakoś mnie to CC przeraża. Jeny masz nawet większą wade ode mnieJa mam okolo -9 i -10 na konsultacje tez sie wybieram ale już byla o tym mowa ze wada wzroku nie jest wskazaniem do cc tylko wysokie ciśnienie dna oka może coś jeszcze ale sama wada nie
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Noszę szkla kontaktowe kilkanaście lat i daję radę [emoji6] ja sama nie wiem jak bym wolala rodzić. Ogólnie poród mnie przeraża...Wiem, już z tylu źródeł o tym czytałam ale jakoś mnie to CC przeraża. Jeny masz nawet większą wade ode mnie
Ja bym to sprawdziła.gdziesA ja dziś palmie na brązowo staram sie tym nie przejmowac, bo Kornelia jak kopała tak kopie, wiec ona chyba nie czuje się zagrożona. Ale to takie dziwne. Nigdy nic i nagle w połowie ciąży takie dziwadło?
Jestem wpisana na wizytę we wrześniu, dziekuje . Na pewno pójdę jeszcze na usg w III trymestrze, chyba po 28 tc, na którym ocenia sie m.in. budowę serca ale nie jestem jeszcze umówiona.
A ja dziś palmie na brązowo staram sie tym nie przejmowac, bo Kornelia jak kopała tak kopie, wiec ona chyba nie czuje się zagrożona. Ale to takie dziwne. Nigdy nic i nagle w połowie ciąży takie dziwadło?