Kejka
Fanka BB :)
Takim akcentem kończę dzisiejszy dzień. Właśnie skończyłam robić.
Ale perfekcja! Podziwiam! [emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powroce do wczorajszego tematu stawiania się macicy lub naciągania Maleństwa. mi dziś zdarzylo się to tylko ( a może az ) raz. i nadal nie wiem co to, na razie nie dzwoniłam do gin bo dziś o wiele lepiej się czuje już tak pachwiny nie rwa tylko skory na brzuchu brakuje. a jak u Was z tymi skurczami czy oby tak Dzidziusiowa gimnastyka.
P.S. na forum pord 3 mamy stwierdzily ze to raczej nie Dzidzius a skurcze Braxtona-Hicksa. Po 20 tyg norma jeśli nie sa za czeste.
Współczuję kochana. Ja mogłabym jeść wszystko: cebulę, czosnek, kiszoną kapustę, pizzę, curry i jest ok. Tylko straczkowych coś się boję bo przed ciąża strasznie mnie wzdymaly i póki jem sporo mięsa to wolę z tego typu jedzenia zrezygnować. Z czego wynikają twoje problemy? Pewnie temat był poruszany ale nie kojarzę. Czy to chodzi o problem z jelitami? Jakiś stan zapalny i biegunki?Małgosiu, u mnie to problemy z jedzeniem nie pozwalają przytyć. Z zazdrością czytam o pomidorowkach czy pizzach. U mnie szaleństwem jest rogal maślany w soboty od niedawna)
Mój brzuchol też robi się nieco twardszy jak stoję lub chodzę, pokazywałam ginowi i mówił że jest ok. Myślę że to stawianie się macicy to takie właśnie dziwnie wyglądające wybrzuszenia ale zawsze warto zapytać o to lekarza. Co do forum, to fakt uzależnia strasznie ale to dobrze, przynajmniej nie ma czasu na czytanie głupotU mnie napina się brzuch jak chodzę ale nie mam takich wybrzuszeń. Kształt ma ten sam tylko jest twardszy. No i mam takie uczucie jakby skóry brakowało, takie ciągnięcie, napięcie. Jak siadam to po chwili odpuszcza.To już nie wiem co to u mnie jest...Na szczęście jutro mam wizytę to zapytam.
Dziękuję, nie jestem perfekcjonistką, robię hybrydy sobie w domu.czasem mamie i szwagierkom.:-),ale dziękuję za miły komentarz.Ale perfekcja! Podziwiam! [emoji2]
Dziś 19+0Gratulacje kolejna dziewczynka. Super że wszystko dobrze. To najważniejsze.ktory masz tydzień?
do mamusiek po 2cc macie teraz z powodu blizn jakies dolegliwości? ja mam klucia jakby igla sporadyczne i ciagniecia.
Jasne że mogę zdradzić. Wycinaczka do skórek kochana ta akurat z Avonu bo stara mi zaginęła.Jak pięknie wycięte skórki[emoji7]
Zdradzisz mi tajemnice ?!
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel