Lovi23
Fanka BB :)
Tak chyba trochę na granicy ?Na chwilę obecną są tylko wyniki glukozy i są ok jeszcze tylko czekam na tsh bo to mnie może martwić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak chyba trochę na granicy ?Na chwilę obecną są tylko wyniki glukozy i są ok jeszcze tylko czekam na tsh bo to mnie może martwić
Dwie pozycje na granicy ale ponoć ta trzecia czyli po.dowch godzinach najważniejsza. Zobaczymy co lekarz powieTak chyba trochę na granicy ?
Na chwilę obecną są tylko wyniki glukozy i są ok jeszcze tylko czekam na tsh bo to mnie może martwić
Tak tsh i ft4, wyniki mam mieć późniejMuszę się dowiedzieć, czy tutaj ktokolwiek bada cukier w ciąży.
Też mam niedoczynność, muszę zbadać tsh bo już dawno nie sprawdzałam. A fT4 też badasz?
KorneliaTek - no to faktycznie szyjka skrócona.
U mnie jak narazie ponoć 3,7 cm.
Tylko co mnie denerwuje - moja doktorka uważa, że bez sensu mierzyć szyjke.
W szpitalu mówili że mierzy ponad 3 cm , później zdałam relacje mojej doktorce.. Na co ona , że moja szyjka nigdy nie miała chyba 3 cm [emoji52]
Później na polowkowych wyszlo 3,7cm
Twierdzi,że jak szyjka jest twarda i zamknięta to nic nie powinno się z nią dziać. Yhy
A Twoja szyjka była miękka? Bierzesz leki na nią?
A w poprzedniej ciąży też miałaś problem ze skracajaca się szyjka ? Coś wspominalas chyba...Też jest twarda, biorę luteinę dopochwowo i teraz jeszcze doustnie. + magnez na twardnienie brzuch
No wcale się nie dziwię, u mnie poród był w 24tc .. A od 16tc mam szewek profilaktycznie założony. Dziwne,że Twoja doktorka jeszcze o tym nie myśli? Jak już szyjka się skraca ?@Lovi23 Tak, urodziłam w 30 tygodniu. Też szyjka mi się zaczęła szybko skracać, dlatego ja i moja Pani doktor panikujemy